JEG BLE REDD!

God kveld!

Her om dagen så måtte jeg innse en ting for meg selv. Og det var ganske vanskelig å erkjenne det. Men jeg har kjent på en redsel. Redd for at min åpenhet om psykisk helse, skulle ødelegge mine business muligheter. Faktisk så har jeg vært engstelig for at det ville skape en usikkerhet rundt meg, og mine evner til å drive min egen network marketing business. For hvem vil egentlig samarbeide med en person som er åpen om sine fire psykiske diagnoser? Selv om det ikke er et problem i min hverdag her og nå? Vil noen se meg som den personen jeg er, uten å tenke negativt på grunn av min åpenhet?

Dette har blitt ganske så svært inni mitt lille hode. Og det satte i gang med masse over tenking. Så jeg er glad for at jeg endelig har stukket hull på den ballongen. Selvsagt skal jeg klare meg like godt som andre i network marketing. Jeg må aller mest stole på meg selv, og på mine egenskaper. Ikke sette meg selv i tvil, og skape en usikkerhet inni meg selv. Så da merket jeg at den usikkerhet slapp taket, da jeg klarte å sette ord på problemet. Det forsvant liksom helt, da jeg anerkjente mine egne følelser og tanker rundt dette. Og jeg kom til en konklusjon som er svært viktig for veien videre.

Jeg skal bruke den tiden som det tar. Stole på prosessen, og la dere få bli kjent med meg akkurat sånn som jeg er. Da vil der dukke opp mennesker som vil jobbe sammen med meg. Jeg har jo allerede en herlig team buddy, og stortrives med det samarbeidet. Så jeg gleder meg allerede til å hjelpe enda flere i gang med sin egen business. Nå har jeg enda mer erfaring, og kan vise mine tips og triks til mange flere. Herlighet, så spennende dette blir fremover! Jeg gleder meg veldig til å se hvordan livet utvikler seg, og hvordan businessen min vil vokse i årene som kommer.

Det skal ikke være flaut å snakke om psykisk helse. Jeg vil ikke være redd for å være den jeg er. Med min ryggsekk, som jeg fint takler å bære i hverdagen. Kanskje er den ryggsekken egentlig bare en slags fordel for meg? For jeg vet hvordan livet kan snu, og hva som er mulig å få til dersom man aldri gir opp seg selv. Det er viktig lærdom, som jeg gleder meg til å dele videre!

Klem fra Wenche

JEG GÅR MIN EGEN VEI!

God kveld!

Det har vært skikkelig godt å komme tilbake til vanlig rutine. Jeg koser meg hjemme, og jobber bra med mine prosjekter. Nå starter jo en svært hektisk periode for meg, så det er godt å ha en god struktur på dagene mine. I neste uke kommer jeg i full gang med musikken min igjen, og sluttspurten på plateprosjektet. Jeg gleder meg veldig til å endelig bli ferdig, men det krever en del av meg enda. Network marketing businessen min vokser jevnt og trutt, så det føles godt. Fint å ha god kontroll på hva jeg ønsker å bruke tiden min på, og fordeler energien på det som gir meg glede.

Jeg er opptatt av at alle sammen må finne sin måte å leve livet sitt på. Ingen andre kan bestemme hva du skal gjøre, eller hvilke valg du skal ta. Selvsagt kan man kommunisere med sine nærmeste, og ta imot råd fra mennesker som man stoler på. Men til syvende og sist, så er det opp til deg å velge. Noen ganger må man bryte litt med det som er “normalt”. Det har jeg kjent på mange ganger, da jeg ikke helt føler at jeg passer inn i et vanlig A4 liv. Ja, jeg liker orden og struktur. Men jeg liker å kunne velge utenom boksen noen ganger. Våge å tenke annerledes på ting, og faktisk satse på seg selv.

Nå har jeg brukt noen år på å komme meg dit. Det har vært perioder hvor jeg bare har kjent på angst og usikkerhet. Men jeg vet nå at det ikke skal styre min hverdag i fremtiden. For jeg har jobbet meg sterk, og vet hvor jeg vil. Det er en stor seier for meg, uansett hvordan dette ender. Noen ganger må man bare ha tillit til at valget er riktig, og at det er riktig tidspunkt å satse på. Jeg aner ikke hvordan musikken min blir mottatt, og det er selvsagt ganske skummelt. Men jeg vet at det er på tide å slippe låtene mine ut til dere. Innerst inni meg selv, så har jeg funnet roen på det nå.

Vi vet ikke hva som skjer i fremtiden for noen av oss. Men vi må våge å leve her og nå. Livet er så altfor kort, så her må det leves her og nå. Jeg har ikke tenkt å utsette ting lenger. Det er viktig for meg å kunne hoppe ut i det, og forsøke å lande på begge beina. Dette blir jammen meg en spennende prosess!

Klem fra Wenche

TILBAKE TIL HVERDAGEN!

God kveld!

Nå skal det bli veldig godt å komme seg tilbake til normalen igjen her hjemme. Min kjære mann drar på jobb igjen i morgen tidlig, og det gleder han seg til. Jeg må være ærlig, og si at det er sånn for meg også nå. Nå er det snaue 14 dager igjen før skolen starter, så vi nærmer oss virkelig en normal hverdag nå. For meg er jo det aller best å ha de vanlige rutinene på plass igjen. Dagsplaner som skal følges, og ukedagene kommer til å bli travle. Heldigvis klarer jeg å aktivisere meg selv med network marketing businessen, musikken min og trening. I tillegg til å styre hus og unger.

Det er godt å kunne være glad i sin egen hverdag. Da er liksom livet kommet dit det skal, og jeg har mulighet til å senke skuldrene ned litt. Jeg har kjempet hardt for å komme hit jeg er i dag, så det skal jeg unne meg å kjenne litt på. Her har vi allerede kommet i gang med middagsmeny for hele uken, og uke handel. I tillegg har vi fått oversikt i fryseskapet, og spiser nå en del matvarer derfra. Da kan vi ha ledig plass til å kunne handle inn på tilbud. Denne høsten blir jo ganske heftig på utgiftssiden, så vi leter etter gode løsninger som passer vår livsstil. Hverdagen er absolutt på vei tilbake, for å si det sånn.

Jeg føler meg veldig klar for å komme i gang. Nå har vi hatt noen veldig travle uker her hjemme, så det skal roe seg ned litt nå. Da skal jeg fokusere på å skape en fin hverdag for oss, og ha kontroll på alt som skal foregå. I tillegg er det nå kun få uker igjen til vi skal ha konfirmasjon. Minstemann skal konfirmere, så jeg planlegger stor fest for ham. Det blir kjekt å komme i mål med den store dagen også. Føler jeg har god kontroll, så dette skal gå veldig fint. Er ikke så stresset denne gangen, heldigvis. Føler meg absolutt i bedre form, og kan være mer tilstede i øyeblikket denne gangen.

Så håper jeg at du også kan se frem til en god hverdag. Men jeg vet jo at det ikke er sånn for alle til enhver tid. Forsøk derfor å skape gode øyeblikk, og ikke legg lista for høyt. Det er ikke vits i å hige etter det som skal være så perfekt. Ta heller en dag om gangen.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche