JEG GLDER MEG SÅNN!

God kveld!

Dagene flyr, og nå er det ikke så mange dager igjen til helg. Det gleder jeg meg ekstra til denne uken, og jeg skal virkelig kose meg i helgen. Da skal nemlig jeg ha med meg min bestevenninne på hotell, som var en bursdagsgave til henne fra meg i fjor. Men pandemien gjorde at vi ikke enda har fått gjennomført denne jenteturen. Nå skal vi derimot kose oss på hotell i Kristiansand fra fredag til søndag. Bare nyte å ha helt fri, og kose oss med god mat og litt shopping.

Det er lenge siden sist jeg var på en jentetur. Det er noe eget med slike helger, og jeg vet at vi kommer til å kose oss i hverandres selskap. Ekstra koselig er det at vi skal bo på samme hotell som min eldste sønn jobber, så det er jo litt stas for meg. Vi gleder oss til å nyte deilig frokost, og bare ta oss god tid til akkurat det vi ønsker å gjøre der og da. Kristiansand er en koselig by, så vi fant ut at det var greit å ikke reise så langt hjemmefra.

Hver uke så reiser jo min mann på jobb, og jeg har ansvaret hjemme. Det er noe som fungerer bra, men jeg kjenner at det skal bli deilig å slippe ansvar for noen dager. Bare senke skuldrene, og være sosial. Være kun Wenche, og ikke verken mamma eller kjæreste. De pausene kan komme godt med noen ganger, og en liten timeout vil gjøre godt for kropp og sinn. Min kjære mann har jo full kontroll hjemme, så det er ikke noe problem for meg å slappe av.

Så nå skal jeg snart starte på å pakke kofferten min. Ikke så mye jeg egentlig trenger, men bare det blir alltid nok når det er jeg som skal på tur. Herlighet, som jeg unner oss to denne helgen her. Nå skal vi passe på hverandre, og bare ha skikkelig venninne tid sammen. Jeg gleder meg sånn!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

 

JULEGAVE TIPS!

Reklame | NUSKIN EGEN NETTBUTIKK

God kveld!

Har du kommet i gang med julegave shoppingen enda? Vel, jeg ønsker å være ferdig med det i god tid. Da kan man jo få nyte desember på en helt annen måte. Og det er noe som jeg virkelig elsker! I nettbutikken min har jeg jo svært mange fine julegave ideer, så i dag tenkte jeg å dele dem med deg. Kanskje finner du noe som kan passe til din venninne? Eller mor eller søster? Ja, det kan også hende at du finner den perfekte gaven til både partner og far/bestefar også.

L

FOTKREM & HÅNDKREM,

Hva er vel viktigere enn å ta godt vare på hender og føtter? Denne fotkremen vil fikse tørre føtter og sprukne hæler. Det er en fet krem, som virkelig vil gi gode resultater ved regelmessig bruk. Den er også god på hender og albuer. Jeg har selv hatt problemer med mine føtter, men denne kremen gav meg baby myke føtter på en uke!

Håndkremen er lett i konsistensen, trekker kjapt inn i huden og gir deg masse fuktighet. Den er drøy i bruk, og er gunstig i pris. Dette er en krem som i likhet med fotkremen passer til både kvinner og menn. Behagelig lukt, som ikke er for sterk. En hverdags krem som er en skikkelig fin julegave.

MASCARA, LEPPEPOMADE & BRONZING PEARLS

Du har sikkert venninner som er glad i å sminke seg både til hverdags og til fest. Jeg vil virkelig anbefale deg NuSkin sin sminke, som er i høy kvalitet og som fungerer veldig bra. Leppe pomaden gir leppene deilig fuktighet, lett lys rosa shimmer og litt plumping effekt. Den er drøy i bruk, og er så deilig å ha på leppene i hverdagen.

Mascara er alltid populært blant oss damer. Denne mascaraen er svart, og har en kost som er bøyd. Den gir enkelt påføring, lengre vipper og skiller vippene. Den kan påføres i flere lag, dersom man ønsker det. Den er ikke vannfast, men sitter likevel veldig godt på vippene gjennom dagen.

Bronzing Pearls er et multi produkt, som kan brukes som blush/contour og øyeskygge. Svært pigmenterte kuler i ulike farger, gir en så fin og sommerlig glød i huden. Den er så drøy i bruk, og enkel å ha med seg i vesken. Perfekt for venninnene dine, og kanskje også til deg selv? Hos meg er den flittig i bruk, og en absolutt favoritt!

ANSIKT SCRUB & SPÅA DAY FUKTMASKE

Absolutt alle sammen trenger en god ansikt scrub, og en deilig fuktmaske! Det er jo viktig å skrubbe huden 2- 3 ganger i uken, sånn at døde hudceller forsvinner fra huden vår. Da blir huden så glatt og ren. Bittesmå mineraler gjør susen, og den lukter så godt. Den er drøy i bruk, og passer perfekt å ta med seg i dusjen.

Nå kan du gi venninnen din en spa maske, som hun kan bruke hjemme. Den er så deilig og behagelig på huden. Lukter godt, og gir masse fuktighet. Dette er en tube som virkelig er drøy, og som kan gi huden rikelig pleie og godhet.

Jeg håper at du finner noen gode ideer her, og besøk gjerne nettbutikken min! Dersom du ønsker hjelp, så kontakt meg via mine sosiale medier. Bare kjekt å kunne hjelpe deg!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

JEG TOK ET VALG!

God kveld!

I går så gikk bandet nok en gang gjennom musikken vår, og justerte etter våre ønsker. Sånn er jo prosessen med miksing av musikk. Det går frem og tilbake mellom oss og produsenten, frem til vi er helt fornøyde og skal sende musikken inn til mastring. Dette er en omstendelig prosess som virkelig tar mer tid enn jeg forventet. Og det er en stor tålmodighetsprøve for meg. Jeg ønsker jo at platen min snart skal komme ut til dere. Men vi må være nøye, og være helt sikre på det som skal leveres ut.

Så i går tok en en ganske røff avgjørelse om å “vrake” en av låtene. En låt som vi virkelig har jobbet hardt med å få til, men som vi rett og slett ikke er fornøyde med likevel. Da må jeg lytte til min magefølelse, og være trofast mot de følelsene som jeg kjenner på. Kanskje knekker vi koden på denne låten senere, men på denne platen måtte jeg bare si nei. Rart å faktisk bestemme seg for det, men samtidig en stor lettelse for meg personlig. Nå føler jeg at de 10 låtene som er klare, virkelig gir meg god følelse.

Dette er nervepirrende, og jeg aner jo ikke hvordan responsen blir. Men dere skal vite at både jeg og bandet virkelig gjør vårt aller beste. Så vil resultatet snart komme, og musikken kommer ut til dere på nyåret. Nå har denne platen vært jobbet med i snart 3 hele år. Det er sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. Jeg kjente på mange følelser da vi lyttet til musikken, og tårene sitter så løst. Et emosjonelt øyeblikk for meg, det er helt sikkert. Sjelen min blir brettet ut i musikken min, og jeg blottlegger meg selv.

Nå skal jeg glede meg til tiden som ligger foran meg, og jeg kjenner på en stolthet uansett hvordan det går. Noen mennesker vil mislike musikken, mens andre vil elske den. Sånn er vi jo bare som mennesker. Ulike smak, og det er helt ok. Så lenge jeg vet med meg selv at jeg har gjort mitt aller beste, så skal det holde for min del. Takk for at dere venter tålmodig sammen med meg i denne prosessen her. Vi skal feire når platen endelig kommer ut!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

TILBAKE I TRENING!

God kveld!

Nå er det sånn at jeg har kommet meg godt i gang med regelmessig trening igjen på Sanden treningssenter her i Mandal. Selv om jeg er god på å gå tur, så trenger jo virkelig denne kroppen ekstra trening under kyndig veiledning. Så da har jeg valgt å delta på noen styrke timer, hvor jeg har fått god hjelp til å sette sammen et riktig treningsprogram for meg og min kropp. Ikke for hardt, men samtidig med en effekt og mestringsfølelse. Jeg gjennomfører dette nå to ganger i uken, men målet er etter hvert å ha tre økter hver uke.

I tillegg så har jeg da også kommet meg i gang på en spinning time hver uke. Det er så kjekt, men samtidig tungt og utfordrende. Men jeg begynner å få mer kontroll på det, og da fungerer det jo fint. Litt bedre kondisjon er jo ikke dumt for meg, det er helt sikkert. Heldigvis har jeg møtt må flotte instruktører, som er genuint opptatt av å gi meg den hjelpen som jeg trenger. Jobben må gjøres av meg selv, men de heier og veileder meg underveis.

Det er deilig å være i denne rutinen igjen. Jeg har savnet det, men liksom ikke kommet godt i gang på en stund. Nå er det lagt inn i dagsplanen min, og skal prioriteres høyt. Selvsagt kjenner jeg at kroppen min blir sliten, men det er naturlig i starten. Og jeg er ikke så støl som jeg forventet. Faktisk går det veldig bra med meg, og kroppen min godtar denne formen for trening på en god måte, Så lenge jeg hviler nok, så vil dette gå veldig fint i tiden fremover.

Fysisk aktivitet er så godt for vår mentale helse. Når jeg trener, så glemmer jeg jo bort alt annet. Da er det ikke rom i hodet mitt for hverdagslige bekymringer. Der og da så fokuserer jeg jo på en konkret oppgave, og å ha pusten under kontroll. Herlighet, så godt det er med slike pauser fra det vanlige kjøret i hodet mitt.

Har du kommet deg i aktivitet i det siste? Jeg heier på deg!

Klem fra Wenche

JEG DIGGER DET!

Skjorte fra H&M

God kveld!

Er det flere enn meg som elsker “Forrædrene” på TV2? Herlighet, som jeg koser meg med det programmet. Det var gøy at der kom et nytt program, som er annerledes enn andre tv program de siste årene. Ja, jeg blir fascinert av spillet. Og det er så rart å se hvor paranoide deltagerne blir etter hvert som tiden går. Det må virkelig ha vært krevende å være med på, og aldri kunne stole på noen av de andre deltagerne. Jeg tror nok de fleste ble overrasket over hvor intenst det skulle bli.

Jeg har kost meg skikkelig, og er kjapp med å se de nye episodene hver fredag. Her hjemme har vi TV2 play, så dermed kan vi jo se det tidligere enn på ordinær tv. Å se på denne type programmer gir min hjerne fred fra andre ting, og det er så deilig. Da roer tanke kjøret seg betraktelig, og jeg kan leve meg inn i det som skjer på skjermen. En sånn pause er god å ha, skal jeg si dere. For med alt det som sviver inni topplokket mitt, så er hver pause gull verd.

Jeg ble fascinert fra første stund, og Mats Hansen har virkelig kokt i sammen et godt konsept. Han passer perfekt til den rollen som program leder, og lager mystisk stemning. Det er jo tv, men likevel virker det som at de har klart å putte deltagerne inn i denne “boblen”. Alt utenfor virker så fjernt for de, og det er artig å følge med på. Når de i tillegg har strevd så ettertrykkelig med å avsløre forræderne, så har det de jo blitt ganske så stresset også.

Tenk å hele tiden tenke på hvem man kan stole på. Etter hver samtale så analyserer de hverandre, og forsøker å lese hverandres kroppsspråk. Jeg hadde ikke taklet den settingen, det vet jeg med sikkerhet. Blir spennende å se hvordan de neste episodene blir, og jeg håper virkelig at der kommer flere sesonger av dette på tv fremover. Hva synes du?

Klem fra Wenche

1 ÅRS JUBILEUM!

God kveld!

Tenk at vi allerede er kommet til november, da dere! Dette året her fyker bare av sted, og jeg henger med etter beste evne. Føler virkelig at livet er på riktig vei, og jeg koser meg på reisen sammen med dere. Nå er det faktisk også 1 år siden jeg startet min egen network marketing business. Det er stas! Og jeg beviser for meg selv hver dag at jeg kan skape noe helt eget. Det gjør så godt for meg personlig, og har løftet meg mentalt dette året her.

Å ha noe eget, er jo det som jeg har ønsket meg hele livet. Noe som kun jeg selv har ansvaret for, og som jeg kan vokse sammen med. Personlig utvikling er jo en av mine hjertesaker, og denne måten å jobbe på gir meg virkelig masse utfordringer. Det har selvsagt vært tunge dager også, men jeg har oppnådd så mye. Spennende å bygge sitt eget team. og det er så gøy når buddyene mine lykkes med å nå sine mål. Da føler jeg at vi er flere som kan heie på hverandre, og bygge oss sterkere.

Dette året har inneholdt mange gode øyeblikk. En mestringsfølelse som jeg trengte å få inn i hverdagen min. Samtidig som jeg har åpenbart tatt mye bedre vare på meg selv også underveis. Jeg føler meg vel, og huden min er så fornøyd med behandlingen som den endelig får. Nå gleder jeg meg over å ha nådd viktige delmål allerede. Samtidig som som jeg virkelig jobber hardt for å komme nærmere mitt mål, som er å ha en fulltids inntekt i businessen min.

Jeg er ikke der enda, og det er helt ok. For jeg har klart å fokusere på et steg om gangen. Blitt veldig glad når jeg har oppnådd mål, og gitt meg selv tillatelse til å feire. Den desidert største seieren for meg dette året, er at jeg nå er blitt offisielt medeier i hjemmet vårt. Nå er den store brikken på plass i livet, og jeg har landet skikkelig her hjemme. Elsker å vite at nå eier jeg en del av det, og her skal vi være sammen til vi blir gamle og skrøpelige.

Så til deg som enda er i tenkeboksen, og lurer på om du skal våge å starte opp en network marketing business selv. Det er ikke farlig å satse på seg selv! Du vil garantert kjenne på mestring underveis, og du vil nå målene dine. Dersom du følger oppskriften, så vil teamet og kundegruppen vokse gradvis. Men du må være tålmodig, og gjøre arbeidsoppgavene dine hver dag. Da kommer du deg fremover. Jeg hjelper deg gjerne i gang, så bare ta kontakt med meg via sosiale medier.

Klem fra Wenche