Tidlig igang med dagen!

Det var merkelig å ha vekkerklokken på så tidlig! Men det var bare å komme seg opp! Så nå er morgenen godt i gang, og jeg skal avgårde om ikke lenge på dagens første oppgave! Det var deilig å sove hjemme igjen! I dag skal jeg jobbe med foredraget mitt, jeg skal gjøre litt husarbeid , vaske klær, handle mat. Vanlige ting som må gjøres! Håper også på en treningsøkt i løpet av dagen! Det lengter kropp og sjel etter! Jeg skal også ta en grundig opprydding i min garderobe! Nå skal der sorteres ut, og fjernes diverse klær! Gammel vane gjør at man tar de klærne som ligger lettest tilgjengelig, så nå må det omrokkeres litt i systemet mitt!

Jeg fikk også erfare at å ta på neglelakk er en egen kunst. Det var ikke bare neglene som ble røde etter min prosess med å lakke negler i går kveld! Men nå har jeg ihvertfall røde negler he he!! Jeg må ihvertfall bevare humøret i denne prosessen med klær og stil! Så vi flirer godt her i heimen, og ser positivt på forandringen! Jeg har ihvertfall lit av hvert å jobbe med fremover! Gleder meg til å jobbe ordentlig med mitt foretak, og virkelig få komme i gang med min nye jobb! 

Når noen veier stenges, må jeg finne alternative ruter i livet mitt! Og jeg er ikke så redd for å prøve! Jeg har ikke noe å tape på dette! Markedet er stort der ute! Nå gjelder det å jobbe grundig, og skaffe seg referanser og kontakter! Jeg gleder meg! Ha en strålende dag!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg