Velkommen til ny blogg!

God morgen!

 

Velkommen til min nye blogg! Jeg er så tilfreds med å være i gang her på min nye blogg, og er så klar for å skape bra innhold til dere. Så utrolig hyggelig å kunne komme tilbake til blogg.no. og de har vært svært behjelpelige med å få over bloggen min disse dagene. Takknemlig for at det gikk så greit, og jeg fortsetter min bloggreise her! I hele sommer kommer jeg til å oppdatere bloggen to ganger per dag, og det passer meg perfekt. Håper at dere ønsker å følge meg her også, og at dere trives med de endringene som dette medfører. Dette inspirerer meg veldig, og jeg er så glad for at jeg våger å gjøre endringer.

 

Det har vært noen intense dager for meg personlig, men jeg er så lettet og glad i dag. Gårsdagen ble gjennomført på en god måte, og jeg er fornøyd. Enda en viktig prosess er over, og jeg kan nå fokusere fullt og helt på veien videre. Det er jeg så klar for, og nå skal kreftene få bli brukt på å skape enda bedre innhold til dere som følger meg. Jeg er så glad for at enda flere brikker faller på plass i mitt liv, og det frigjør masse glede og energi. Nå skal denne sommeren fylles med kjekke oppgaver, og jeg gleder meg til en roligere hverdag. Mentalt har jeg også fått roet meg ned litt nå, og det skal jeg nyte i de fine solskinnsdagene.

 

Jeg har tenkt meg en tur på stranden i dag, og skal bare kose meg i solen. Håper at det blir noen fine timer ved sjøen. Deilig å senke skuldrene ned, og nyte den fine sommeren så langt. Ønsker dere alle en strålende dag, og kose dere masse! Vi snakkes her igjen til kveldens innlegg!

 

Klem fra Wenche

 

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

3 kommentarer
    1. Det skjønner jeg. Men hvorfor har du flere innlegg hvor du sier A og ikke B? Hva er vitsen med å si A hvis du ikke vil dele det? Det blir litt tafatt . Men hvis der er slik du skak drive blogg så burde jeg kanskje som mange andre takke for meg. For det blir for kjedelig rett og slett . Masse lykke til videre

    2. Hei. Hvorfor snakker du så mye om hva som
      foregår uten å fortelle hva det handler om? Syntes du virkelig det er bra innhold ?
      Du har stadig vekk innlegg hvor du sier mye uten å si hva det handler om. Hvordan skal bloggen din vokse når du holder på sånn her?
      Håper på svar. Takk

      1. Hei! Jeg forsøker å være så åpen som jeg kan. Samtidig må jeg sette grenser for mitt eget privatliv og familieliv. I noen prosesser kan jeg rett og slett ikke dele hver eneste detalj. Ja, jeg ønsker meg flere lesere. Men ikke for enhver pris. Ha en fin dag! Mvh Wenche

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg