JEG MENER ALVOR!

 

God kveld!

Jeg er klar for ny uke, og har fått en skikkelig fin start på uken. Og jeg vet også at nå blir det en del jobb som skal gjøres de kommende dagene. For jeg mener alvor. Bloggen må bli enda bedre, og jeg må få tatt mange flere bilder. Nå skal jeg lage meg en fremdriftsplan for de kommende ukene, og gjøre mitt for at dere får en fin opplevelse på min blogg. Det er mulig å bli enda litt større, og det har jeg så utrolig lyst til å få til. Så jeg bretter opp ermene, og er klar for å ta dette videre.

Det er lov å ha ambisjoner, og sette seg litt høye mål. Man trenger ikke alltid være størst og best, men man kan ønske seg forbedring og vekst. Jeg har et forbedringspotensial. Og jeg ønsker å ta noen nye steg. Ikke bare bli sittende fast i gammelt mønster, men tenke litt mer utenfor den ordinære boksen. Bloggen er så viktig for meg, så jeg må bruke mer tid på den nå. Det er jo tross alt blogg og musikk som skal satses på for fullt.

I den neste tiden skal jeg sette av mer tid til å skrive. Få ut tanker og følelser, og være litt i forkant. Det er noe som har sklidd litt ut hos meg, og jeg må gi meg selv bedre tid til å skrive. Noen ganger må man bare innse realiteten, og finne ut hvordan man kan finne tilbake til gode rutiner. Det burde ikke være så vanskelig, så det handler om å være bevisst på egne valg og muligheter. Gleder meg skikkelig til å jobbe med fremdriftsplanen, og faktisk følge den i tiden fremover!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg