25% I BOKS!


God morgen!

Herlighet, for en maraton økt det ble i platestudio i går kveld. Jeg er utrolig sliten og utladet i dag. Men det er helt ok, og jeg har rensket kalenderen min. Vi møtte opp klokken 18, og var så klar for å komme i gang. Uheldigvis møtte vi på problemer med den ene gitaren, så musikerne måtte avsted for å hente en annen gitar. Dermed mistet vi en del av den dyrebare tiden.

Men vi kom omsider i gang, og resten av kvelden ble en skikkelig prøvelse. Det måtte tas nye opptak, og vi møtte på noen store utfordringer. Heldigvis er vi flinke til å spre latter og optimisme. Så vi gjorde så godt vi kunne. Da vi var ferdige kl 23, så hadde vi fått inn to låter. Så nå er der til sammen 3 låter som skal mikses ferdig. Vi ser positivt på det, og er ferdig med 25% av min første plate!

Jeg er mørbanket i kroppen, og litt frynsete i følelsene i dag. Så det blir en rolig start på dagen for min del. Kun en avtale hos kostholdsveilederen i dag. Nå gleder jeg meg til å høre låtene ferdig mikset, og det skulle ikke ta så lang tid. Jeg har mye å glede meg til fremover!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg