SLIPPER JEG DEM INN?

 

God kveld!

Jeg er har fått tid til å tenke litt den siste tiden. Reflektert litt over den veien jeg har gått, og hvor langt jeg faktisk har kommet. Det har ikke vært en lett reise, men en verdifull erfaring. Nå er jeg endelig klar til å kunne fokusere på fremtiden min, og hvordan jeg skal få det enda bedre i min hverdag. Det tror jeg blir bra, og det er svært viktig å kunne komme seg videre nå. Men da må jeg bli venn med meg selv, og med min egen kropp.

Det er mange mennesker som sliter med det samme som meg. Vi er vår egen verste fiende, og vi klarer ikke å være snille mot oss selv. Da blir både kropp og sjel ganske så utkjørt og overbelastet. Heldigvis finnes der hjelp der ute, og jeg ser frem til verdifulle terapitimer i tiden som kommer nå. Nå føler jeg at det er så mange mennesker som ønsker å hjelpe meg, og det gjelder både fagfolk og privat nettverk. Nå er det min jobb å slippe dere inn, og la gode råd få komme inn i sjelen min.

Der finnes ikke en kvikk fiks på mine utfordringer. Men jeg vet av erfaring at det er mulig å komme seg fremover. Jeg gleder meg til å kunne se lysere på tilværelsen, og ha det bedre inni meg. Det er så mange ting som jeg ønsker å få oppleve i fremtiden, og da er det riktig å jobbe seg gjennom det som hemmer meg. Tenk at jeg nå er i stand til å finne min egen vei, og våger å ta de nødvendige stegene. Sånn har jeg jo kommet meg hit jeg er i dag.

Vi er kommet i gang med ny uke, og jeg skal gjennomføre dagene etter beste evne. Ta en oppgave om gangen, og puste med magen. Da vil lyset komme nærmere. Litt for hver eneste dag. Selv om jeg nå er i et mørke, så vet jeg at det kommer bedre dager. Og da skal jeg kose meg sammen med dere. Hver eneste gang jeg mister motet, så minner dere meg på at jeg har en verdi. Det er noe som jeg virkelig er glad for, og som holder meg i aktivitet.

Takk for at du fortsatt henger her på bloggen min, og pusher meg videre!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg