SLIK BLE MIN DAG🌾

God kveld!

I dag har jeg vÊrt sÄ effektiv, og fÞler meg endelig i mye bedre form! Dagen startet med tidlig styremÞte i Mandal og omegn revmatikerforening. Jeg er sekretÊr, og det er en flott gjeng som er med i styret. Har gledet meg til Ä endelig komme i gang igjen med vÄre aktiviteter. Vi koste oss, og fikk planlagt de neste mÄnedene fremover.

SÄ rakk jeg Ä hive i meg litt enkel lunsj fÞr kursdag nr 2 av tilbake til nÄtiden. Forrige uke var det i tÞffeste laget for min del, sÄ jeg var ganske spent pÄ dagens kurs. Heldigvis kan jeg si at det var tungt, men svÊrt lÊrerikt. Og jeg fikk plassert meg selv litt, og skjÞnt enda mer om hvorfor de siste ukene har vÊrt heftige. Det var faktisk noen brikker som kom pÄ riktig plass i dag, og det lÞftet meg opp mentalt.

EtterpĂ„ bar det rett hjem for Ă„ lage middag. Å steke fiskegrateng i airfryeren, er bare helt knallbra. Den blir sĂ„ gjennomstekt pĂ„ kun 40 minutter, og akkurat sĂ„nn som jeg liker det. Etter en liten strekk pĂ„ sofaen, sĂ„ rakk jeg ogsĂ„ Ă„ rydde litt i garderobeskapet mitt. Der var noen sommerplagg som fortsatt tok plass, sĂ„ de er nĂ„ pakket bort. HĂžsten er her, sĂ„ da mĂ„ jeg kun bruke hĂžstgarderoben i tiden fremover.

 

NÄ blir det en rolig kveld her hjemme. Jeg koser meg pÄ sofaen, og har funnet frem varmt pledd. Ha en trivelig kveld!

 

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg