JEG ELSKER Å VÆRE DER!

God kveld!

Jeg er veldig glad for at jeg nå fremover skal være veldig ofte på musikk loftet. Det er mange planer, og jeg skal ha både egne konserter pluss delta sammen med gjengen på andre konserter. Da må vi jo øve masse, både med bandet mitt og med gjengen på musikk jam. Musikk loftet er uten tvil mitt fristed. Der kan jeg senke skuldrene, og bare fokusere på å være i musikken. Der er rom for kreativitet, og jeg kan utforske mine låtskriver ideer.

Det er sunt å ha et sånt sted. Med noe som du kan kose deg med, og som gjør at du lar hverdagen bare suse videre akkurat de minuttene som du er der. Når du finner det stedet, så oppsøk det ofte. De minuttene hvor jeg glemmer alt annet, er så befriende og forløsende. Da handler det kun om musikken, og hvordan den skal formidles på instrumenter eller vokal. De prosessene der er magiske. Å se at den teksten som du skrev på mobilen mens du satt hjemme, faktisk kan komme til liv i musikken er rørende.

Jo mer musikk jeg skaper, dess bedre humør blir jeg i. Og jeg ser virkelig frem til å finpusse på musikken min fremover mot konsertene. Det var utrolig kjekt på forrige øving, og jeg fikk virkelig kjenne på den gode følelsen. Når ting begynner å falle på plass, og den musikalske magien faktisk oppstår. Så nå ser jeg frem til hver eneste økt på musikk loftet, og skal ta med meg godfølelsen hjem igjen etterpå. Da får jeg hjelp til å komme meg gjennom denne kalde og mørke årstiden.

Husk at du fortjener å ha små pusterom i hverdagen. Det er lov å trekke seg litt tilbake i sin egen boble, og bare skyve alt annet unna en liten stund. Da finner du energi, som du kan bruke til å takle hverdagen som du står i til vanlig.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg