Ny favorittbutikk!

Jeg har tidligere fortalt dere om at jeg forsøker å finne en mer voksen stil når det kommer til klær. Jeg har jobbet ganske grundig med dette de siste månedene. Jeg har  sett i mange butikker, og jeg har forsøkt å finne en enkel og fin stil til meg selv. Jeg er i ferd med å finne den. Jeg hadde aldri trodd at Vivikes ville bli en av mine favoritt butikker, men det er det blitt. Jeg er ikke så veldig begeistret for mønster, men de har masse klær med fint snitt som passer til meg. Jeg har kjøpt to sett med bukse og jakke. Det er til bruk i litt mer formelle anledninger og selskap. Jeg er veldig glad i begge draktene. Jakkene er romslige nok, og det er viktig for meg som trekker mye over ryggen. Jeg ble også veldig fornøyd med å komme inn i en størrelse mindre enn forventet. Buksene er akkurat høye nok i livet til at jeg får skjult magen som er til bry stadig vekk!

Jeg var også heldig å finne jeans som virkelig passet meg veldig fint. Da ble jeg så glad. For det er ikke så veldig lett å finne jeans som er i riktig passform og vask. Jeg kommer til å bruke denne jeansen i både uformelle og litt mer formelle settinger fremover. For jeg kan kombinere den med blazere og fine bluser/topper! Jeg merker godt at jeg er blitt mer sikker på hva jeg ønsker å ha på meg. Min sans for mote som jeg hadde da jeg drev klesbutikk, har definitivt begynt å komme tilbake igjen! Jeg håper det blir mye fint fremover, og det er ikke alt som er like dyrt heller!

Dette innlegget er ikke sponset. Men jeg synes det er kjekt å fortelle dere litt om hva jeg liker, og hvor jeg finner min stil. Det har til tider vært veldig vanskelig for meg. Men jeg har fått se at min kropp kan bli veldig fin i riktig snitt og fasong. Det er viktig å føle seg velkledd og fin når man skal på møter og arrangement. Jeg vil også bli tatt på alvor, og da kan jeg ikke komme kledd som en fjortis akkurat! Da får hettegenseren bli brukt her hjemme og på campingen fremover! Jeg håper at denne jeg bevarer denne roen når det kommer til klær og stil. Det er deilig å kunne være fornøyd når man ser seg selv i speilet!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg