Intime grenser

Veldig mange unge gutter og jenter sliter med å sette grenser. De føler seg presset til å gjøre/være med på ting de ikke ønsker. Det er alvorlig. Vi må tørre å diskutere dette med våre håpefulle.

Alle har sine egne intime grenser. Det er individuelt. Det er en menneskerett å ha sine egne intime grenser. De har ingen lov å bryte. De skal respekteres. Kvinner og menn skal respektere hverandres grenser, og det er alltid lov å si NEI! Ett NEI skal respekteres! Det er uten diskusjon!

Når man opplever at intime grenser blir brutt, gjør det fryktelig vondt. Det er skadelig for ditt eget selvbilde! Man blir forvandlet fra et menneske til en å være en bruksgjenstand som andre forsyner seg av. Man mister sin egen verdi. Sakte men sikkert forsvinner man bort. Man visner bort som en blomst som ikke mottar næring.

I dagens samfunn er det ekstra viktig å sette grenser! Grenser for hva som er ok for akkurat deg! Du skal ikke bli presset til noe du ikke vil! Er du sammen med noen som ikke respekterer dine grenser, har jeg bare ett råd: Kom deg bort så fort du kan! Det er bedre å leve alene, enn å bli utsatt for slike opplevelser!

 Jeg er heldig som er i ett trygt og godt forhold med en mann som elsker meg, og som respekterer mine grenser fullt ut! Jeg ønsker det samme for deg der ute! Ved å bli respektert og ivaretatt åpner kropp og sjel opp for det fineste i verden!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg