Gøy å sette sammen antrekk!

Jeg koser meg hjemme med å sette sammen antrekk! Det er veldig kjekt å holde på med. Jeg er veldig glad i å tenke ut hvilke antrekk som jeg kan bruke, og til hvilke anledninger det vil passe til. Jeg tar en del bilder av klær, og publiserer på min Instagram wenchel77! Men jeg tenkte at det ikke skader å vise litt av dette her på bloggen min også. Innlegget er ikke sponset i det hele tatt! Men jeg har fått gode tilbakemeldinger på min smak, og da fikk jeg lyst til å vise litt her på bloggen min også. For jeg trenger å kle meg fint, og jeg vil ha en klassisk stil. Men jeg blander inn litt mer rocka antrekk iblant. Min personlighet skal jo få komme frem i klærne!

Jeg har funnet ny inspirasjon til å kle meg mer opp i hverdagen! Det handler om å gjøre seg selv litt finere, og det smitter over på innsiden. Man føler seg bedre, og tryggere på seg selv. Jeg kjenner at jeg blir mer trygg på egne oppgaver når jeg har kledd meg litt opp. Min selvtillit stiger noen hakk, og jeg tørr å vise meg litt frem. Det er faktisk veldig viktig for meg å føle meg trygg i eget utseende. Jeg har jobbet veldig lenge med innsiden, og den mentale biten. Det må jeg jo fortsette med. Men jammen meg har jeg lyst til å jobbe litt mer med utsiden også!

Jeg glemmer alt det som er vondt når jeg leker med farger og klær! Så det kommer jeg til å fortsette med. Jeg kombinerer nye og gamle plagg! Det er viktig med gjenbruk, og jeg forsøker å tenke over at det jeg kjøper kan kombineres med mange plagg! Håper Dere liker min lille hobby! Kommenter gjerne på Facebook! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg