Jeg er utrolig spent!

Jeg har så utrolig mye spennende som skjer rundt meg for tiden. Jeg er veldig ivrig, og det kjennes veldig deilig å ha en slik periode. Den har vart en stund, og det er en stor glede for meg å kunne kjenne på det. Jeg har bestemt meg for å ta en dag om gangen, og virkelig gjøre det som jeg ønsker aller mest. Det er fantastisk å ha muligheten til det. Jeg er veldig klar over at min form kan svinge kjapt, så derfor passer jeg godt på meg selv underveis. Det er nemlig viktig å erkjenne sannheten overfor seg selv, og være ærlig om hvordan livet egentlig er. Jeg har lært meg til å nyte de gode øyeblikkene. Jeg har sagt det før, men det er like viktig nå.

Det er veldig rart å være en del av så mange prosjekter på en gang. Jeg føler meg veldig privilegert som har den tilliten. Det viser meg at jeg gjør noe riktig. Det er kjekt å kunne jobbe frivillig for Mental Helse, og så ha WeLG Foredrag som ,min egen lille diamant. Det er noe med det som man skaper helt selv. Jeg ser tilbake på en spennende utvikling for meg personlig. Og jeg kjenner at jeg er ikke i må på en stund enda. Jeg jobber meg fremover, og det er gøy å se resultater av den jobben som jeg faktisk har gjort. Jeg vet at det kan bli litt mye for enkelte, men jeg har valgt min vei. Det er helt frivillig å følge meg i min hverdag. Jeg er veldig glad for hver enkelt av dere!

Det kribler i magen min! Jeg har kommet med et eget produkt, og det er spennende å følge utviklingen på mitt eget nettkurs om Post Traumatisk Vekst! Jeg har laget hele kurset helt selv. Det er utrolig stas å ha sitt eget kurs tilgjengelig for salg på internett. Jeg er så utrolig glad for at jeg våger! Det gir meg nye muligheter og erfaringer! Jeg er en stolt dame. Det har jeg god grunn til. Jeg klapper meg selv på skulderen, og har en god følelse i kroppen!

Vi blogges!

WeLG Foredrag gir Deg verktøy som bidrar til en bedre hverdag! Sliter Du med en vanskelig hverdag? Skaper kroniske sykdommer utfordringer i din hverdag? Sliter Du med psykiske svingninger i hverdagen? Da kan jeg hjelpe Deg! Sjekk ut www.welgforedrag.com! Ta kontakt på [email protected]!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg