Jeg trenger en endring!

Licensed from: jill111 pixabay.com

Jeg vil veldig gjerne nå mine mål. Da må jeg hele tiden være villig til å legge inn den innsatsen som behøves. Det gjelder jo egentlig for alt  i livet. Man kan ikke regne med at alt kommer dalene ned i fanget på en selv. Jeg har merket meg at endringer kommer underveis i livet. Man merker plutselig at det er viktig og riktig å ta flere valg. Jeg har det litt sånn. For jeg vet hvor jeg vil. Men jeg må finne den beste veien dit. Det medfører iblant at man må våge mer enn man tidligere trodde var mulig. Noen ganger åpner det seg muligheter i nærområdet som man bør benytte seg av. Noen ganger kommer endringene veldig enkelt, og alt løser seg på en naturlig og fin måte. Mens noen ganger må man virkelig jobbe hardt for å komme dit som man ønsker å være. For meg er det viktig å gjøre de riktige tingene i riktig tempo.

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Jeg føler meg mer klar nå enn tidligere. Det er behov for mer struktur på tingene, og jeg vil ha en hverdag som er mer avklart når det kommer til jobb. For jeg har en tendens til å jobbe til alle døgnets tider. Det er ikke noe som jeg tror er lurt å holde på med. Det er viktig å kunne koble helt vekk jobben iblant. Nå er det en salig miks av fritid og jobb stort sett hele døgnet. Slik vil jeg ikke ha det fremover. Så da må jeg finne en tidsplan som kan fungere, og jeg snuser på flere løsninger. Det er mange ideer inni hodet mitt for øyeblikket, og jeg vil gjerne lande noen av de ganske så kjapt. Jeg savner veldig å ha en jobb å gå til utenom hjemmet. Så jeg vurderer om det er best å være hjemmefra noen timer per dag mens guttene er på skolen. Kanskje jeg blir flinkere til å jobbe effektivt de timene. 

Licensed from: ulleo pixabay.com 

Jeg skal tenke meg nøye om. For alt skal passe sammen. Både familieliv og helsemessige utfordringer må løses. Jeg føler meg trygg på at vi skal finne en ok løsning. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å komme til ulike muligheter med tiden. Det er dette jeg ønsker å jobbe med, og jeg gleder meg veldig til å se enda flere resultater av mitt arbeid!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg