Jeg elsker deg!

Er du en av dem som snakker om følelser? Eller holder du det aller meste inni deg? Forteller du din kjære at du elsker han/henne? De tre små ordene som kan bety så utrolig mye i en travel hverdag. Ord som man ikke skal tulle med, men tas på alvor. Her i huset blir disse ordene sagt veldig mange ganger hver eneste dag året rundt. For jeg og min kjære mann avslutter alltid hver telefonsamtale med disse tre ordene. Det betyr masse for meg, og det betyr masse for ham. Vi minner hverandre på at det er oss to. Jeg liker det veldig godt. For da blir det vist kjærlighet hver eneste dag selv om han ikke er fysisk tilstede her i huset. Jeg trenger hans kjærlighet , og han trenger min kjærlighet.

Jeg synes ikke at det er klissete å si de tre ordene. Men jeg respekterer at andre tenker annerledes enn meg på det området. Det handler vel egentlig om at man skal vise sin kjærlighet på den måten som passer best for den enkelte.  Vi er heldigvis like der. For begge to ønsker å si det til hverandre. Det er fin påminnelse om at man er elsket. For meg så er det en trygghet i det, og jeg føler meg elsket. Det er en veldig fin ting i en travel hverdag. For oss så er det viktig å ta vare på den kjærligheten som vi faktisk er så heldige å ha. I helgene er vi sammen ,og da sier vi det også til hverandre. Jeg er et følelsesmenneske. og det betyr veldig mye for meg.

Det er viktig for oss at ungene våre ser at vi er glad i hverandre. Da er de trygge på at vi er sammen for alltid, og at det er her vi hører til. Heldigvis har de nå fått se hvordan kjærlighet mellom to voksne skal være. Det er utrolig viktig for meg, og jeg prater masse med ungene om dette temaet. Vi er selvfølgelig uenige iblant, men da snakker vi ut veldig kjapt,  Vi legger oss ikke som uvenner. Det er jeg veldig glad for. Jeg kommer til å si de tre vakre ordene med glede. For jeg elsker mannen min. Og jeg vil at han skal vite det. Da gir vi hverandre en trygghet, og vi gjør hverandre godt. Et forhold består av to mennesker, og begge to er like viktige!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg