Velkommen MARS!

Nå er vi i gang med en spennende måned! Jeg skal gjøre masse forskjellig i løpet av ukene som kommer nå. Det starter rolig, men neste uke setter det i gang med en fem dagers tur til Oslo. Jeg skal delta på Mental Helse konferansen, og på Ledermøtet. Det blir siste turen for meg som fylkesleder. Jeg gleder meg til å treffe gjengen igjen, og skal gjøre så godt som jeg bare kan. Men jeg er veldig spent på hvordan kroppen min reagerer på dette nå. Det gjelder å planlegge godt, og hvile de minuttene som man kan. Jeg dra onsdag 6.mars om ettermiddagen, og kommer hjem igjen søndag 10.mars på ettermiddagen.

I løpet av  mars skal vi også gjennomføre sammenslåing av fylkeslagene i Mental Helse. Det betyr at vi må ha to årsmøter. Jeg skal tre av som fylkesleder på det siste årsmøtet, og forlater fylkesstyret. Nå skal jeg fokusere på lokallagene de neste to årene. Det tror jeg er lurest for meg nå. Men jammen har jeg lært veldig mye i denne perioden. Heldigvis så har mange flotte mennesker valgt å stille til valg, så det kommer til å bli bra. Jeg skal ha en minikonsert på kvelden når vi har fusjonert fylkeslagene. Det gleder jeg meg veldig til!

I mars har minstemann bursdag, og det må vi jo få feiret sammen med familien. Det er veldig rart for mamma å tenke på at minstemann faktisk blir 12 år. Ungene vokser veldig fort, og jeg begynner å føle meg gammel! Men jeg gleder meg over å se at ungene faktisk kommer seg videre i livet. Så da blir familien invitert en søndag for å feire. Det er en veldig viktig tradisjon som kommer til å fortsette en stund til. Det er jo kjekt å få besøk av familie. Jeg reiser jo ikke så mye til Egersund.

Som dere sikkert skjønner, så har jeg nok å gjøre. Men jeg skal passe godt på meg selv underveis. Der kommer rolige dager innimellom alt det andre som skjer. Da skal jeg nyte fritiden, og gå turer. Det er jo noe som virkelig hjelper meg gjennom dagen. Nå er det viktig for meg å legge en fin plan, og så tar vi en dag om gangen. Det kommer til å gå fint. Så får jeg heller roe ned i april!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg