En skikkelig kondisøkt!!

I dag har jeg vært med på en ordentlig kondisjonsøkt i Furulunden! Det var utrolig gøy, og samtidig veldig hardt! Jeg merker at jeg har store forbedringer på kondis , og det er utrolig god følelse! I dag fikk jeg kommentarer fra de andre , som også ser fremgangen min! Jeg ble glad for alle de positive kommentarene som jeg fikk ! Takk for at dere pusher meg videre! Dere er en herlig gjeng å trene sammen med!

Vi gjennomførte 14 intervaller hvor hver intervall varte i 2minutter! I løpet av hver intervall skulle vi ha ett løp og to styrkeøvelser! Vi løp enten opp og ned til strandkanten i dyp sand, eller opp en liten bakke i skogen! Vi hadde armhevinger, planke, dips,knebøy, utfall og balanse øvelser!

Vi fikk 1minutt pause mellom hver intervall! Totalt var vi 28 minutter i full gass!! Jeg er så stolt over å klare en slik økt! Jeg løp mye raskere enn før! Treningen gir resultater! Er så stolt og fornøyd med egen innsats! 

Nå gjelder det å holde seg igang gjennom sommeren! Her blir det ikke mye treningsfri i sommer! Det er en måned igjen til bryllup, og så får vi starte på å trene mot mitt neste mål, Mandalsløpet 2017🏃🏃🏃

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg