🎄ÅRETS JULEGAVER🎄

God kveld ❤️

Da føler jeg egentlig at julen er over, selv om vi fortsatt har noen dager igjen i romjulen. Denne julen har vært veldig rolig og fin. Og jeg er så fornøyd med både gaver, og det sosiale som vi har hatt sammen med familie. Så jeg tenkte at det var kjekt å dele litt om gavene jeg var så heldig å få under treet.

Jeg fikk nye AirPods, og det har jeg virkelig ønsket meg. Bruker de så mye, og de gamle var virkelig utslitt. Det ble også ny hårføner , som jeg også virkelig trengte. En ny koffert var så hyggelig å få, og gleder meg til å bruke den på neste reise. Så fikk jeg det deiligste flanell sengesett i Marius mønster til vår dobbeldyne. Det blir så godt og varmt å sove i nå på vinteren.

De siste årene har jeg samlet på Mumie kopper. Og jeg ble så glad for å få to nydelige mumie krus, som jeg allerede bruker. Det er så koselige motiver, og jeg blir så påminnet om barndommen min med mumietrollet på tv.  Vi valgte også å investere i ny airfryer til oss selv denne julen. Cosori Dual blaze er allerede i bruk her hjemme, og en favoritt gave hos oss.

Jeg er så takknemlig for gavene , og gleder meg til å bruke disse i tusen fremover❤️

Ønsker deg en fortsatt god jul❤️

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg