1 ÅRS JUBILEUM!

God kveld!

Tenk at vi allerede er kommet til november, da dere! Dette året her fyker bare av sted, og jeg henger med etter beste evne. Føler virkelig at livet er på riktig vei, og jeg koser meg på reisen sammen med dere. Nå er det faktisk også 1 år siden jeg startet min egen network marketing business. Det er stas! Og jeg beviser for meg selv hver dag at jeg kan skape noe helt eget. Det gjør så godt for meg personlig, og har løftet meg mentalt dette året her.

Å ha noe eget, er jo det som jeg har ønsket meg hele livet. Noe som kun jeg selv har ansvaret for, og som jeg kan vokse sammen med. Personlig utvikling er jo en av mine hjertesaker, og denne måten å jobbe på gir meg virkelig masse utfordringer. Det har selvsagt vært tunge dager også, men jeg har oppnådd så mye. Spennende å bygge sitt eget team. og det er så gøy når buddyene mine lykkes med å nå sine mål. Da føler jeg at vi er flere som kan heie på hverandre, og bygge oss sterkere.

Dette året har inneholdt mange gode øyeblikk. En mestringsfølelse som jeg trengte å få inn i hverdagen min. Samtidig som jeg har åpenbart tatt mye bedre vare på meg selv også underveis. Jeg føler meg vel, og huden min er så fornøyd med behandlingen som den endelig får. Nå gleder jeg meg over å ha nådd viktige delmål allerede. Samtidig som som jeg virkelig jobber hardt for å komme nærmere mitt mål, som er å ha en fulltids inntekt i businessen min.

Jeg er ikke der enda, og det er helt ok. For jeg har klart å fokusere på et steg om gangen. Blitt veldig glad når jeg har oppnådd mål, og gitt meg selv tillatelse til å feire. Den desidert største seieren for meg dette året, er at jeg nå er blitt offisielt medeier i hjemmet vårt. Nå er den store brikken på plass i livet, og jeg har landet skikkelig her hjemme. Elsker å vite at nå eier jeg en del av det, og her skal vi være sammen til vi blir gamle og skrøpelige.

Så til deg som enda er i tenkeboksen, og lurer på om du skal våge å starte opp en network marketing business selv. Det er ikke farlig å satse på seg selv! Du vil garantert kjenne på mestring underveis, og du vil nå målene dine. Dersom du følger oppskriften, så vil teamet og kundegruppen vokse gradvis. Men du må være tålmodig, og gjøre arbeidsoppgavene dine hver dag. Da kommer du deg fremover. Jeg hjelper deg gjerne i gang, så bare ta kontakt med meg via sosiale medier.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg