BASSE, VI ELSKER DEG!

God kveld!

Hver eneste morgen, så blir jeg møtt en min firbeinte venn. Basse, som er vår nydelige katt. Alltid på jakt etter kos, og som i perioder er min skygge. Jeg ligger sjelden på sofaen alene, for da kommer Basse. Finner seg til rette, og ligger tett inntil kroppen min. Strekker seg ut, og plasserer gjerne den ene poten på mitt bein. Akkurat som at han vil holde rundt foten min.

Jeg ante ikke hvor glad man kan bli i et kjæledyr. Nå er Basse et fullverdig familie medlem her i huset. Eller som barna sier, mamma har fått en ny baby! Ja, jeg er blitt den tussete dama som virkelig elsker katten sin. Herlighet så mye selskap jeg har i ham. Når han møter meg i trappen, så blir jeg glad. Og jeg skal passe godt på ham. Er glad for at han er innekatt, og at han trives i luftegården sin på terrassen.

Hvis Basse hadde vært ute på tokt, så hadde jeg blitt så nervøs. Så vi passer godt på alle dører, sånn at han ikke forsvinner ut. Jeg er glad for at vi fikk adoptere Basse. Han passer inn her, og har et lynne som er perfekt. Ungene koser også mye med Basse nå, og han er virkelig familiens kjæledegge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg