DEILIG Å FØLE SEG FIN!


God morgen!

Jeg elsker de gangene hvor jeg klarer å være glad i kroppen min. De dagene hvor jeg føler meg fin, og er komfortabel med meg selv. Det skjer ikke så ofte, men jeg blir så glad når det endelig skjer. Alle trenger å føle seg bra, og ha en ro inni seg. Den lengter jeg etter ganske ofte. Men så kommer de minuttene, hvor jeg bare lever uten bekymring. Og hvor kroppen min føles som en helt naturlig ting. Med mine utfordringer, så er dette noe som jeg virkelig jobber for å oppnå.

I går kveld følte jeg meg så fin. I ny lyseblå sommerkjole, hårbøyle i håret og bling i ørene. Lett sminket, og alt føltes bra. Jeg fikk så mye ros, og det var en så herlig kveld. Dette er øyeblikk som jeg skal ta vare på. For det er mulig for meg å like meg selv. Det vil hjelpe meg gjennom mine personlige prosesser. Å kle seg opp, er faktisk viktig for min selvfølelse. Gi meg selv lov til å være feminin, og godta kroppen min. Det var så kjekt å kunne slappe av, og bare ha det bra.

Jeg gleder meg til å opptre på nytt i kveld. Så da skal jeg pynte meg opp i en annen kjole, og føle meg fin. Men aller først skal jeg nyte dagen sammen med mine kjære. Ønsker deg en super lørdag!

Klem fra Wenche

6 kommentarer
    1. Det at man føler seg fin, inni seg, er en viktig sak. Det er ofte den som gjøre at man BLIR fin også. For dette med hvor FIN man er sitter jo egentlig på innsiden. Det man utstråler 🙂 Tykk, tynn, lang, kort, svart, hvit. Det spiller ingen rolle egentlig om ikke personligheten kommer gjennom. Det er det man stråler ut folk ser 🙂 Ha en fin dag <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg