ALLTID MINSTEMANN!

 

God kveld!

Det er noe eget med foreldre. Akkurat nå så har jeg mine foreldre på besøk her i Mandal, og det gjør meg glad. For jeg savner dem jo, og det er viktig for meg å møte dem jevnlig. Heldigvis kan de komme ned hit, og vi koser oss sammen i kveld. Selv om jeg er godt voksen, så betyr foreldrene mine mye enda. Og jeg vet jo at de ikke kommer til å være her for alltid. Det er en skremmende tanke, så vi må være flinke til å ha gode øyeblikk sammen her og nå. Rart å tenke på hvor gammel jeg er blitt, og da hvor langt man har kommet i livet. Jeg kommer alltid til  å være minstemann, selv om årene går.

Som voksen har jeg en annen erfaring med hvordan det er å være foreldre. Og jeg kan skjønne litt mer av hvordan det var for dem å oppdra meg og mine søsken. Samfunnet var helt annerledes da, og vi har nok hatt en ganske skjermet oppvekst på mange måter. Som mamma i dag, så har jeg skjønt hvordan man alltid er bekymret for sine barn uansett alder. Og jeg innser at mine foreldre alltid vil være opptatt av hvordan jeg egentlig har det i min hverdag som voksen.

Årene har gått, og jeg er allerede i 40 årene. Jeg er veldig glad i min familie, selv om jeg ikke ser dem så ofte. Å kunne ha noen dager sammen nå, er hyggelig for oss alle sammen. Vi skal ha rolig tempo, og bare gjøre kjekke ting sammen. Rolig kveld her hjemme i dag, og så gleder jeg meg til shopping og lunsj  i morgen! Ha en fin kveld, så snakkes i igjen i morgen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg