JEG MÅ HOLDE AVTALEN MIN!

 

God kveld!

Som mange andre, så forsøker jeg å være bedre på å spise sunt og riktig. Det handler om å ta bedre vare på kroppen min, og kanskje klare å miste noen kilo i løpet av høsten. I samråd med legen min, så har jeg laget en plan for de neste ukene. Både med tanke på å ha spiseforstyrrelsen under kontroll igjen, og komme i bedre fysisk form. Denne uken har jeg klart meg veldig bra, og er det er herlig med en så god start. Jeg blir gladere, og mer optimistisk med tanke på min egen hverdag.

Å trene hver ukedag, har gått overraskende fint. Og jeg har klart å fokusere på å spise nok måltider, og holdt meg unna feil mat. Det er viktig for min helse, og jeg må gi dette mer av min tid fremover. Faktisk så kommer trening øverst på listen min av gjøremål. Da vil jeg få god effekt, og jeg kjenner allerede at kroppen er i endring igjen. Deilig å merke at noe positivt skjer med kroppen, og jeg er så motivert til å fortsette den gode jobben i tiden fremover.

I dag har kroppen fri fra trening, og det er viktig med litt hvile. Jeg er glad for at min fastlege hjelper meg, og setter meg i gang. Skal innom legen hver måned fremover, og hun skal sjekke fremgangen min. Vi skal ha nøye kontroll på hvordan kroppen min responderer. Det er godt å være i gang, og jeg er ivrig. Når jeg får en konkret oppgave, så blir jeg fokusert og engasjert. Når andre skal sjekke hva jeg har gjort, så blir det enda mer forpliktende for min del. Jeg føler virkelig at dette kan bli en god løsning for meg!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg