MIDDAGSMENY UKE 41!

 

God morgen!

Da er vi kommet i gang med vanlige rutiner her hjemme, og høstferien 2020 er historie. Føles alltid godt å komme i gang med de daglige rutinene, og jeg ser frem til en fin uke med mange oppgaver. Middagsmenyen er klar, og ukeshandel er unnagjort som vanlig. Vi er en helt vanlig familie, som holder oss til ordinære måltider. Noe er sunnere enn andre, og noe tar kortere tid å lage. Da dere ønsker at jeg skal dele min middagsmeny, så kommer den derfor her:

Mandag:

Hamburger med  salat, agurk, rødløk, mais og ost.

Tirsdag:

Hjemmelaget Kyllingsuppe med foccacia.

Onsdag:

Seibiff med løk, poteter, blomkål og smeltet smør.

Torsdag: 

Fullkorn spaghetti med kjøttboller i pastasaus.

Fredag:

Taco

Lørdag:

Svinewok med fløtegratinerte poteter.

Søndag:

Hjemmelagede kjøttkaker i brun saus, med poteter ,gulrot og blomkål.

Klem fra Wenche

 

12 kommentarer
    1. Når du får diagnosen fettlecer får du ikke da lyst til å spise sunnere?
      Kan det tenkes at en liten omlegging av kosten med mindre fett,mere protein i tillegg vil hjelpe på fibromyalgi og reumatismen?
      Og når de sykdommene blir bedre, så vil det også påvirke psyken.
      Håper du får god hjelp, lykke til.

    2. Du sier du fokuserer på din helse, gir da kjøttdeig til middag 4g på en uke deg bedre helse? Kanskje smerter i kroppen hadde blitt mildere med renere mat ,mindre karbohydrater? Det viser seg for mange at det gir en bedre hver dag, kanskje for deg også?
      Jeg merker at stivhet i kroppen blir mindre uten brød og sukker,er bare ikke så flink til å være konsekvent.

        1. Er jo mulig å sjekke med fastlegen om det er kostholdsråd i forhold til dine diagnoser.
          Jeg har hatt kreft, har nå psoriasis ,gallestein og stivhet i kroppen og har fått tips om å unngå sukker, gluten og laktose. Merker veldig på kroppen om jeg spiser poyeyer,pasta,rid brød,pannekaker,pizza og drikker melk. Kroppen blir illsint på meg. Men ikke alltid like enkelt å holde seg unna.

            1. Blir litt lei meg når du avfeier tips jeg for for at du skal få det bedre,og så har du fått ny diagnose og nå søker du hjelp hos Frisklivssentralen. Som jeg kan tenke meg vil si litt eller mye av det samme jeg har nevnt.
              Jeg hadde egentlig tenkt å tipse deg om et supert livsstilsopplegg der nesten alle har fått et nytt liv. Mange kutter ut mye medisin,de fleste får bort alle vondter, det meste er litt annerledes kosthold,med og uten trening og absolutt alle går ned i vekt uten å sulte seg. Vet ikke om du er mottagelig. Ser ut som om at du ikke liker konstruktive råd/kritikk,men er så happy når folk roser deg og skriver pene ord. Men ALLE vet at livet er en mix av begge deler. Og uansett hva folk skriver så syns jeg motivet er å heie på deg og ønske deg et enda bedre liv. Tenk så heldig du er som har heiagjeng!

              1. Det er ikke meningen å avfeie dine tips. Jeg er takknemlig for det. Du har helt rett, jeg er superheldig som har en så flott heiagjeng! Selvsagt ønsker jeg å spise sunnere, og få en bedre helse. Nettopp derfor jeg har bedt om veiledning. Mvh Wenche

                1. Jeg forstår ikke helt all kritikk på kosthold og at du ikke tar til deg det, synes det virker som du har et sunt kosthold og trener mye. Du svarer i tillegg på en ekstrem hyggelig og ydmyk måte på *konstruktiv* kritikk.

    3. Hei! Har du lyst å dele oppskriften på kyllingsuppe? Er så glad i det og ønsker å prøve flere typer 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg