EN LITEN OPPDATERING!

God kveld!

Nå går virkelig dagene kjapt unna her i gården! Vi har fortsatt igjen å male en del på huset vårt, så det blir gjort på de dagene hvor været tillater det. Ellers har det blitt en del henting, kjøring, pakking og vasking av klær. Det er jo sånn når man har unger som skal på ferier, mens jeg holder meg hjemme. Jeg koser meg ellers med businessen min, og har alltid noe som skal gjøres der. Det er jo bare gøy, så jeg klager ikke i det hele tatt. Musikken har også tatt en del tid, pluss en tur til Egersund nå i helgen som var. Så dermed strekker ikke energien helt til alt jeg ville gjort, men sånn er det jo bare.

Det er deilig å ha fint sommervær, og jeg koser meg når solen skinner. Da blir jeg i ekstra godt humør, og ting går lettere. Jeg har en sommer uten så mange avtaler, så dermed vil det nok roe seg ned litt nå. Skal opptre 23.juli på Trysnes brygge restaurant, ellers har jeg masse fritid. Gleder meg selvsagt til å underholde den kvelden. Men hovedoppgaven er jo å blir ferdige med malingen. Herlighet, så lang tid det tar. Må nok regne med å bruke hele sommeren på det. Vel, det må bare gjøres og resultatet blir heldigvis bra. Hverdagen er altså sånn hos meg nå. Men jeg skal kose meg også, det er helt sikkert!

Så dette var bare en aldri så liten oppdatering fra meg nå i kveld. Så håper jeg at du har det fint, og at du koser deg med gode øyeblikk. Husk at du fint kan ha det bra, uten å gjøre så veldig mye. Ta deg en tur på stranden, eller møt noen venner. Gå en tur, eller møt noen på en kafe. Tenn opp grillen i hagen, og sleng på noen pølser. De små tingene kan være like gode som alt annet!

Klem fra Wenche

2 kommentarer
    1. Du har så rett. Det er de små tingene som teller. Ferie er å kunne gjøre akkurat det man vil når man vil 😃😎

      Fortsatt god sommer til deg 🌸

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg