BESTE STARTEN PÅ DAGEN👌

God kveld❤️

I formiddag fikk jeg meg endelig en skikkelig fin tur i Furulunden igjen. Det var uten tvil en frisk start på dagen, men så nydelig. Jeg gikk sammen med min gode venninne, og vi fikk snakket om litt av hvert underveis. Det har vært etterlengtet å komme seg ut på tur, så vi gikk over 6 km.

Frisk luft er uten tvil viktig. Og jeg elsket å være i Furulunden. Vakre strender, og koselige stier. Og det er bare så idyllisk der, selv om været noen ganger gjør det litt utfordrende. Litt høyt vann noen steder, men da er det bare å velge en annen sti istedenfor.


Jeg er så takknemlig for å kjenne at kroppen min takler både jobb, og litt fysisk aktivitet også. Fikk en skikkelig fin start på fridagen min. Håper på flere turer i løpet av romjulen. Er jo uten tvil lettere å bevege seg nå når kroppen har blitt betraktelig lettere. Godt å kjenne på akkurat det.

Så vil jeg også takke deg som stikker innom her på bloggen. Det er kjekt å skrive, selv om blogg ikke er så populært lenger. Ønsker deg en fin kveld❤️

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg