Borte bra, men hjemme best!!

Plutselig var vi hjemme igjen! Etter å ha vært midt i en “høststorm ” i natt, så det ut som høst utenfor campen i dag tidlig ! Vi samlet hele gjengen til pannekakefrokost hos oss før de andre skulle dra hjem! Vi skulle være til i morgen! Vi koste oss med pannekaker, men alle var ganske slitne og klare for å dra hjem! Da de andre dro, fant jeg og min kjære ut at det fristet mest å komme seg hjem for oss også! Vi startet å pakke og rydde, og kom oss avgårde! 

Det var utrolig deilig å få komme hjem! Nå har vi fått pakket ut av bilen, klesvasken er i full gang og alle baggene er tømt ! Utrolig herlig å sette seg i godstolen hjemme! Prinsene på hvert sitt rom, og det er stille! Det blir en rolig dag som skal nytes! Ikke feil med en fridag her hjemme i morgen sammen med min kjære! Å være her hjemme har blitt en viktig plass for meg! Vi var ganske ofte her i helgene før vi flyttet ned! Jeg fant roen her med en gang! Her er trygt og godt! Godt og varmt, god atmosfære som er fyllt med kjærlighet og respekt for hverandre! Jeg liker å jobbe på kjøkkenet, har aldri bakt så mye før! Jeg forsøker meg på nye matretter, lærer meg basic hjemmelaget mat! Jeg tenker det er ett tegn på trivsel! Jeg tørr prøve og feile! 

Jeg er takknemlig for alt jeg har i livet mitt! Jeg trenger ikke mye materielle goder, men kjærlighet og omsorg fra de rundt meg! Det får jeg rikelig av, og det er utrolig deilig! Kos deg med de du har rundt deg! Sett pris på hverandre! Se det gode i hverandre! Her i huset skal vi ihvertfall kose oss!! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg