Mine tanker om mobbing

Som jeg nevnte i ett av mine første innlegg på bloggen, så ble jeg mobbet i hele oppveksten. Å bli mobbet er en forferdelig vond opplevelse både som barn og voksen. Man rører ved våre innerste følelser, sjelen vår, som er sart og sårbar! Da jeg vokste opp hadde man ikke det fokuset som trengs for å slå ned på mobbing! Det skjedde på fritiden, i skolegården eller på aktiviteter! Ingen gjorde noe for å stoppe det! Jeg var ikke den eneste som fikk kjenne det på kroppen! Tusenvis av barn og voksne opplever det daglig! Jeg ble mobbet for mitt utseende , min vekt og min kristne oppvekst! I dag er jeg voksen, og bærer ikke nag til mobberne! De var barn /ungdom akkuratt som meg! Men jeg undrer meg stadig over hvor de voksne var?? Lærerne, aktivitetsledere ?? 

I dag må vi også forholde oss til mobbing på sosiale medier og Internett ! En arena som er vanskelig å holde kontrollen på! Men som er kjempestor og til tider farlig! De siste dagene har flere profilerte kjente bloggere tatt ett oppgjør mot nett trollene ! Jeg syns det er en viktig debatt! Alle vi som blogger, kjente eller ukjente , skal ikke godta å bli mobbet eller sjikanert! Jeg har til nå kun fått positive tilbakemelding på min blogg, og det er jeg takknemlig for! Men jeg regner med at nett trollene finner meg etterhvert! 

I dag er jeg en sterk dame som klarer meg fint! Jeg er trygg på meg selv, og har fått ny motivasjon til å mestre hverdagen! Jeg håper bare at mine barn og alle andre der ute kan slippe de vonde minnene jeg har fra min skolegang ! Ta samtalen med barna tidlig, og vi voksne får prøve å være gode forbilder for våre håpefulle! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg