Modig?? Jeg??

Fy søren, du er modig altså! Jepp det er en kommentar jeg har fått de siste dagene! Jeg tar det som et kompliment ! Å gi av seg selv i det offentlige rom er tydeligvis veldig modig gjort! Du er så tøff! Jo takk jeg er bare meg! Har vi blitt så redde for å by på oss selv at en blogg blir nesten å drive ekstremsport ?? Jeg er glad for at jeg tørr! Jeg byr på de delene av meg selv som jeg syns er ok å dele, resten forblir privat! Men føler jeg meg særlig modig? Er jeg så innmari tøff?

For noen år siden jobbet jeg som selger ut i bedriftsmarkedet! Jeg besøkte små og store bedrifter! Jeg banket på dører, og sa hei her er jeg!! For å si det sånn, det var ofte med kjempehøy puls, svett i panna og skjelvende bein! I dag fatter jeg ikke at jeg turte, og at jeg holdt på i 2 år! I forbindelse med jobben måtte vi på skolebenken jevnt og trutt! Jeg glemmer det aldri! Jeg ble aldri noen salgsstjerne, men fytti katta så mye jeg lærte om meg selv! En gang satt vi ti stk samlet! Vi fikk hver vår lapp, og fikk beskjed om å skrive ned tre positive egenskaper om oss selv! Jeg ble svett bare av å tenke positivt om meg selv! Da det var gjort sa mentoren vår: nå skal vi alle en etter en reise oss opp og fortelle de andre hva vi har skrevet om oss selv! Hvem vil starte?? Jeg holdt seriøst på å dø….men plutselig tenkte jeg at jeg kan klare det, og vips så rakk jeg opp hånda og sa: jeg kan begynne! De andre ble så paff og jublet for at de slapp å begynne! Med skjelvende bein og stemme gjennomførte jeg oppgaven! I ettertid har jeg tenkt : fy flate Wenche da var du modig! Jeg kunne plutselig være stolt over meg selv! Alle de utfordringene vi fikk på de kursene gjorde meg tøffere og sterkere som menneske !

Mange ganger har jeg måtte lære på den harde måten! Gått ut av komfortsonen for å overvinne sin egen frykt og mangel på selvtillit! Jeg vet at jeg noen dager kan være en skjør fugleunge , mens andre dager er jeg modig som ei løve! Litt av alt trenger ihvertfall jeg for å være meg! Så ja jeg er kanskje både tøff og modig, men jeg er bare meg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg