Trening på resept??

Jeg har gått fra å være en skikkelig sofagris, til å bli en glad mosjonist! Jeg som aldri gikk utenfor døren hvis der var fare for regn, har nå trent utendørs i over ett år i all slags vær! Alle de motforestillingene jeg hadde om trening, har forsvunnet ! Alle de negative tankene som spant inni mitt hode, har jeg gradvis jobbet med, og overvinner stadig mentale sperrer! Noen mentale sperrer må jeg fortsatt jobbe for å overvinne! Jeg kan fortsatt kjenne på litt redsel for nye ting, og gamle spøkelser kan fort våkne til liv igjen! Men jeg overvinner dem! 

Jeg har fått erfare på kroppen at trening hjelper! Jeg har fått kjenne at trening gjør godt for vår mentale helse! Ingenting er bedre medisin for meg, en å gjennomføre en treningstur eller treningsøkt! Å kombinere det med vår flotte natur, har åpnet en ny verden for meg! Jeg får veldig mye energi når jeg trener utendørs! Om solen skinner, eller regnet høljer ned, så gir det meg påfyll av pågangsmot og energi! Dersom jeg har en dårlig dag, så gir jeg litt ekstra gass på trening, og humøret stiger!

Mange mennesker sliter med helseproblemer, både fysisk og mentalt! Piller kan vi få i bøtter og spann, noe må vi betale selv, resten kan vi få. Men dersom trening egentlig er den beste medisinen , så får man ikke noe økonomisk støtte til det. Jeg vet at man kan klare å trene gratis! Men da må man ha en egen stahet og ståpåvilje for å holde seg igang! Mange ganger er man nødt til å få nødvendig veiledning av kyndige trenere! Jeg har valgt å bruke midler på å få veiledning og støtte i min trening! Jeg skulle veldig gjerne sett at vi som faktisk behøver trening for å holde oss arbeidsdyktige og friske, kunne fått litt støtte! Men slik er det jo ikke! Det stopper ikke meg ihvertfall! Jeg dropper heller andre materielle goder, bare jeg får trent og holder meg i god form!

For meg personlig er det en stor seier å finne glede i trening! Jeg har overvunnet år med mobbing og vonde minner angående fysisk aktivitet! Jeg velger å blogge om treningen min, fordi jeg gjerne vil være et forbilde for andre vanlige mennesker. Jeg poster bilder av meg selv, selv om jeg er plus zice og ingen fotomodell ! Jeg er meg selv, og det er faktisk helt fint! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg