Takk for all støtte!

De varmer hjertet mitt noe enormt at dere stadig gir meg gode tilbakemeldinger på det jeg skriver! Jeg blir helt rørt! Jeg blir glad, og det hjelper godt når privatlivet er tøft!  Jeg takker for all støtte og omsorg som dere viser! At så mange mennesker stadig er innom bloggen min, gir meg god energi! Det hjelper meg til å stå stødig i en tøff hverdag! 

Flere kommentarer inneholder betegnelser som tøffing, modig og beintøff dame! Takker og bukker! Ja jeg tørr å vise litt av meg selv til verden. Det har vært en lang prosess å komme dit at det er ok for meg! Å tørre å poste bilder av seg selv, er en stor ting for meg! Å faktisk ta selfies , og tørre å vise dem frem! Ikke slette dem med en gang fordi man føler seg stygg! Min selvtillit på kropp og utseende har alltid vært kjempelav! Det er fordi det har stadig blitt brukt mot meg både som barn og voksen! Jeg har virkelig bestemt meg for å ikke ta det til meg lengre! Jeg er som jeg er, og jeg er like verdifull som alle andre i verden! Jeg tenker at det er viktig at der er plass til helt vanlige mennesker i bloggverden! Noen som faktisk tørr å vise hvordan verden er! 

Jeg har lært meg en viktig lekse! Uansett hva andre måtte tenke og mene, så er jeg verdifull! Jeg er god nok som jeg er! Det er lov for meg å forsøke å oppnå mine drømmer! Jeg har lov til å skrive det jeg ønsker, og verne om det jeg vil verne om. Så ja jeg er nok kanskje blitt tøff og modig, men jeg er fortsatt meg! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg