Våg å prate med noen❤️

Akkurat nå sitter jeg og venter! Jeg venter på et fint menneske som jeg prater jevnlig med! Jeg kan prate om det jeg trenger å prate om! Uten filter! Jeg kan tømme hele sekken med alt det som plager meg eller tar tankene mine! Jeg gjør det helt frivillig! Hvorfor gjør jeg det?

Noen ganger i livet møter vi vanskelige perioder! Mange ting skjer kanskje på veldig kort tid, og man klarer ikke henge helt med mentalt! Jeg har valgt de siste årene å ta i mot hjelp! Hjelp til å sortere tanker og opplevelser! Jobbe med gamle minner, få dem i riktig skuff med riktig overskrift! Det har vært smertefullt til tider, men det gjør at det hjelper!

Det er ikke noen skam å be om hjelp! Alle kan trenge å få en hjelpende hånd! Jeg tenker at det er en styrke å be om hjelp! Man tar stort ansvar i sitt eget liv for å gjøre det bedre! Jeg er stolt over dit jeg har kommet! At jeg trenger en hjelpende hånd på veien, gjør meg ingenting! Ta imot hjelp hvis du trenger det! Stå med rak rygg, og ikke skam deg! Vi er mange i samme båt! Jeg er ikke redd for å fortelle verden dette! Vi er vanlige mennesker , som velger å rydde opp i våre liv, for å få en bedre fremtid! 

Husk at DU er verdifull! Ingen andre er akkurat som DEG! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg