Så deilig å skrive!!

Det føles så ubeskrivelig deilig å skrive! Ordene bare kommer! Noen ganger tenker jeg litt mer på ordene før jeg setter meg ned og skriver. Andre ganger kommer de bare helt av seg selv! Mitt forrige innlegg kom bare plutselig rett før leggetid i går! Det føles som at jeg ved å starte denne bloggen, har tatt lokket av en eske med mye tanker og opplevelser som jeg trenger å dele! Og når jeg skriver det ned, og leser det selv etterpå, så faller enda flere biter på plass i livet mitt! Jeg er så glad for at dere har tatt så godt imot bloggen min! At noen faktisk tar seg tid til å lese det jeg skriver! 

Ønsket om å skrive har vært der ganske lenge! Men det var helt nødvendig for meg å få ting litt på avstand før jeg kunne dele det med dere! Helt ærlig sagt, så hadde jeg nok ikke våget det hvis jeg fortsatt hadde bodd i Egersund, min hjemby. Det hadde vært altfor tøft! Da jeg flyttet derfra, fikk jeg bearbeidet livet mitt på en helt annen måte! Jeg har familien min der,og de er jeg glad i,  men jeg er der svært sjelden. Det var kjempeviktig for meg å få komme bort! Starte helt på nytt. 

Hvor lenge denne skrivetrangen varer, aner jeg ikke! Jeg trives veldig bra med å blogge, så den er nok kommet for å bli! Så lenge jeg har det bra, og det gjør meg godt, fortsetter jeg å dele mine innlegg! Jeg gjør det ikke for at noen skal synes synd på meg! Jeg har det veldig godt i livet mitt nå! Men jeg ønsker å bruke mine erfaringer for å hjelpe andre! Det er ikke bare meg som har slitt med mobbing og dårlig selvtillit! Selv om jeg har vært langt nede, vil jeg vise at det går Ann å reise seg igjen! 

Takk for at DU leser! Takk for at DU kommenterer! Takk for at DU hjelper meg å dele mitt budskap !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg