Livets labyrint!

Er du fanget midt inni livets store labyrint? Møter du stadig hindringer i veien? Finner du ikke veien frem til målet? Står andre mennesker foran deg, og sperrer veien din? Nekter de å flytte seg?

Jeg har vært midt inni en endeløs labyrint i mange år! Det var så ubeskrivelig deilig å finne veien min ut av den! Men før jeg kom så langt, var der utrolig mange retninger å velge mellom, og ulike valg som måtte tas! Jeg brukte mange år på å ta de viktigste valgene i mitt liv! Men jammen er jeg glad jeg turte å velge slik jeg gjorde! Da jeg måtte innse hva som trengtes for å få et godt liv, var valget enkelt! Konsekvensene som kom i kjølvannet av beslutningene, har derimot til tide vært svært tøffe å hanskes med! Jeg kjemper fortsatt! 

Jeg håper at du trives med livet ditt! At du har det bra, og blir behandlet fint av de som er rundt deg! Dersom du ikje har det bra, så gir jeg deg rådet du sikkert har hørt før! Ta deg tid til å tenke igjennom livet ditt! Hva vil jeg? Hva trenger jeg å gjøre for å få det godt? Gjør de forandringene som trengs for at du får det bra! Det kan være tøffe tak, men du fortjener å ha det bra! Be om hjelp underveis dersom du trenger det!  Vi lever bare en gang, og da fortjener du det beste! 

Jeg er heldig. Jeg fant støtte og kjærlighet underveis i min kamp for ett godt liv! Jeg har det godt her i Mandal, og er takknemlig for all kjærlighet som jeg blir gitt. Den har gjort meg sterk! Så selv om jeg fortsatt må kjempe for det som er viktig i livet mitt, så er jeg ikje redd! Hvis jeg faller, kommer jeg meg opp igjen! Hvis jeg trenger en hånd å holde i, så får jeg det! Og alle de gode dagene jeg har, de nyter jeg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg