Drømmer!

Det er viktig å ha drømmer! Drømmer man kan jobbe mot! Drømmer man nesten vil gjøre alt for å oppnå! Drømmer som kan ta deg bort fra hverdagens mas og kjas! Drømmer som tar deg til ett bedre sted mentalt. Har du mange drømmer? Oppnår du noen av dine drømmer? Tør du snakke høyt om dine drømmer?

Jeg har mange ulike drømmer! Jeg drømmer om oppnåelige ting, og om ting som kan bli vanskelig å oppnå! Noen av drømmene kommer til å forbli drømmer resten av livet mitt! Andre kommer jeg til å klare å få til virkelighet? Kommer jeg noen gang til Las Vegas på Celine Dion konsert? Kommer jeg til Nordkapp? Klarer jeg å gjøre bloggen min til levebrødet mitt? Kommer jeg til å tørre å holde foredrag for andre mennesker om mitt liv/min kamp for å få selvtillit ? Oppnår jeg drømmen om et godt liv for barna mine? Får jeg ett langt og godt liv med min kjære?

Jeg vet ikke svaret enda! Den som lever får se, heter det jo! Men jeg har i hvert fall bestemt meg for å satse! Satse på livet mitt! Gi mulighetene en sjanse! Stole på meg selv slik at dører etter hvert kanskje åpner seg for meg! Tørr du å satse på dine drømmer??

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg