Morgentanker!

Å komme i gang med en ny dag er en utfordring for de aller fleste! Noen dager er det helt greit å komme seg ut av sengen. Andre dager blir slumreknappen flittig benyttet før man kommer seg opp på beina! Slik er det i hvert fall for meg!

Vi vet aldri akkurat nøyaktig hva dagen vil inneholde! Vi kan planlegge mye, men det er umulig å forutse absolutt alt! Kanskje blir noen av avtalene plutselig avlyst? Eller man møter plutselig på en hyggelig bekjent som man ikke har møtt på lenge!

For min del er det viktig å holde seg i aktivitet! Gå på jobb, trene jevnt og trutt, være sosial. La dagene bli fylt med positive tanker! Å lage gode rutiner som fungerer for seg selv, og hele familien. Forutsigbarhet er ekstra viktig i vårt hjem, og det er bra for både store og små!

Det er godt å glede seg til en ny dag! Å få lov til å starte på nytt hver morgen! Å få nye opplevelser, nye inntrykk som skal bearbeides! Vi starter alltid med blanke ark! Det er likt for alle! Jeg håper at du nyter hverdagen! At du gir deg selv tid til å trekke pusten! Vær glad for at vi faktisk får oppleve enda en ny dag! Og hvis denne dagen blir dårlig, så ikke glem at i morgen kommer en ny!

Takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Selv om det er såre minner, så har jeg det veldig fint nå! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg