Kan jeg få slippe å tenke hele tiden???

Det er noe som er slitsomt for tiden. I perioder har jeg trøbbel med å koble ut hjernen! Stoppe å tenke. Slutte å gruble hele tiden! Hjernen jobber på spreng for å bearbeide ny, smertefull informasjon ! Den vil ikke stoppe! Natten var full av tanker og urolige drømmer! Man får liksom ikke koble helt ut!

Dette pågår i perioder! Jeg vet det kommer til å gå over! Jeg kommer tilbake til roen etterhvert ! Veien dit er til tider tung og vond! Og når jeg akkurat har landet, kommer det mest sannsynlig mer informasjon å fordøye! Slik vil det være en god stund fremover!

Det er da det er ekstra viktig med gode rutiner for meg selv! Mat til faste tider, trening flere ganger i uken, noen å prate med er viktig, jobbe litt innimellom er bare bra! Kjærligheten fra min kjære er jo den beste medisinen for ett slitent hjerte! 

Av og til skulle jeg ønske jeg ikke ble så følelsesmessig berørt! At jeg kunne taklet det på en annen måte! Men jeg er og blir et følelsesmenneske! Ett menneske som har ekte følelser! Ett menneske som skal stå sterkt i stormen! Jeg retter derfor ryggen, og går igang på nytt! Jeg lar meg ikke knekke!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg