Gjør det beste du kan!

Samme hva vi møter på i livet, så holder det å gjøre det beste du kan! Ta ibruk alle dine evner,og jobb det beste du kan for å oppnå det resultatet som du ønsker! Ingen av oss er perfekte! Vi kan ikke trylle bort vanskelighetene! Men vi kan gjøre vårt beste for å ha et godt liv!

Jeg trodde i mange år at jeg måtte bli mye bedre! Jeg var sikker på at jeg ikke klarte det som var forventet av meg! Jeg hadde det ikke godt. Det var deilig den dagen jeg virkelig forstod at det holder å gjøre sitt beste! Jeg er god nok, akkurat som alle andre! 

Jeg har fått troen på at jeg kan lykkes ! Jeg har lov til å drømme! Jeg har lov til å sette meg høye mål! Jeg har lov til å følge drømmene mine! Å ha min egen blogg var en av drømmene mine! Den har blitt virkelighet! Det er jeg glad for! Bloggen hjelper meg i veien videre! Å skrive hjelper! Jeg er glad for at dere leser bloggen min! Jeg vil gjerne vise dere at livet kan være deilig, selv om ikke alt er perfekt! Jeg har fortsatt store utfordringer privat, men jeg har det likevel fint! Livets realiteter får du beskrevet i fra min verden! Kanskje du kjenner deg igjen??

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg