Så er ringene bestillt!!!!

Nå kribler det godt i magen! I dag gikk jeg og min kjære å valgte ut gifteringer til bryllupet vårt! Det var kjekt! Der var mye å velge i, men vi valgte enkle,pene ringer! Vi har fått valgt størrelse, inngravert det vi ønsker. Nå er det bare å vente på resultatet! Enda en viktig detalj til bryllupet er fikset!

Det blir spesielt å få ring på fingeren. Det er ett symbol på at jeg hører sammen med en spesiell person! En person som jeg skal tilbringe resten av livet mitt med! Det er ett symbol på en sterk kjærlighet! En kjærlighet som har gjort meg hel. En kjærlighet som holder meg oppe, når alt annet vakler! En kjærlighet som har gitt meg og mine barn en ny start! Den kjærligheten er verdt å feire!

Maten er bestilt, kakene er valgt ut, kjolen er hos sydame til siste finish. Nå begynner ting å falle på plass. Frisør er booket, blomster skal straks bestilles. Alle gjestene gleder seg på våres vegne! Da jeg fikk på meg brudekjolen sist helg, kjente jeg på en deilig kribling i magen! Det skal faktisk skje! 

I ukene som kommer skal alle detaljene på plass! Jeg skal trene, og passe på kropp og sjel! Jeg gleder meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg