Snart ett år eldre!

Om bare noen dager blir jeg ett år eldre! Jeg har bursdag. Den dagen i året som er min. Hva betyr den egentlig for meg? Tenker du noen gang over akkurat det å faktisk bli ett år eldre?? Er det en selvfølge? Tar du det for gitt? Setter du pris på det?

Rett før jul i 2010 fikk jeg livmorhalskreft. Jeg fikk sjokk. Jeg tenkte at nå er det slutt. Jeg tenkte at dette her går aldri bra! Jeg var 33 år gammel, mamma til to små barn. Heldigvis ble det oppdaget på ett veldig tidlig stadiet. En stor hasteoperasjon på Haukeland 9,desember 2010 reddet meg. Jeg ble frisk. Jeg slapp stråling og cellegift. Det var en tung prosess å gå igjennom, og jeg har aldri før vært så livredd. Det var tøft i lang tid etterpå. Jeg oppdaget på nært hold at livet er skjørt.

Sykdommen gav meg ett solid spark bak! Jeg forstod plutselig at man lever ikke evig! Jeg begynte på en prosess som førte til mange store endringer i mitt privatliv noen år etterpå. På mange måter reddet sykdommen meg. Jeg forstod at livet flyr av sted. Vil du være med å styre det, så må det tas grep!

Jeg verdsetter livet mitt mye høyere nå! Jeg er glad for å ha blitt ett år eldre! Forhåpentligvis ligger det mange flere år og venter på meg! Jeg er glad for at livet mitt er blitt så mye bedre! Jeg er glad for at jeg tørr å være Wenche, uten filter! Så blir jeg faktisk 39 år snart…..siste året i tredveårene….40 er litt skremmende fortsatt, men jeg har ett helt år på å venne meg til tanken!! Det kommer sikkert også til å gå fint! Er du glad i ditt liv??

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg