Å samle tankene

Noen dager sliter jeg med å samle tankene. Mange ting svirrer rundt i hodet, og ingenting vil feste seg. Jeg tenker på alt og ingenting. Å lande ned på noe spesielt kan være vanskelig. Det vil seg liksom ikke. Særlig etter netter med urolig soving og mye drømmer. I formiddag har det vært slik. Vanskelig å fokusere på de riktige tingene!

Men det er ikke så farlig. Det går over. Jeg våkner ordentlig til etterhvert! Vi er skrudd sammen på et merkelig vis. Alt ordner seg som regel! Jeg tror ikke jeg er alene om å ha det slik av og til. Vi går på med friskt mot hver eneste dag. Vi opplever nye ting hver eneste dag. Hjernen skal ta imot alle inntrykkene, og alt skal bearbeides. Ikke så rart den går litt i vranglås av og til! Noen ganger trenger man å ta en time out, og restarte!

Det er lov å bli sliten iblant! Det er lov å ikke alltid være på topp! Men litt dumt å ha en slik dag når du skal i konfirmasjon …..vel vel, en god dusj, litt sminke og i finkjolen, så er man nok klar for fest! Vi snakkes senere!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg