I vårt hjem!

I vårt hjem er det høyt under taket! Her er det plass til mange meninger. Vi kan si hva vi tenker på, og vi forsøker å respektere hverandres synspunkter. Vi kan diskuterer alle mulige ting. Vi kan bli både engasjerte og litt hissige, men vi prater ut om tingene. Vi prater om gode ting. Vi prater om vonde ting. Vi prater om fortiden. Men vi prater aller mest om fremtiden! Vi prater om våre ønsker og drømmer. Vi har samtaler om ting vi ønsker å oppleve sammen i fremtiden! Det er godt tenke fremover sammen med noen!

I vårt hjem rår kjærligheten. Vi elsker hverandre, og viser det. Vi er ikke redd for å vise følelser. På godt og vondt. Vi kan trøste hverandre dersom det er behov for det. Vi kan le sammen! Vi kan være stille sammen, og bare slappe av. Respekten for hverandre er stor. Det er viktig.

I vårt hjem har vi ikke støv på hjernen! Vi lever i ett helt vanlig hjem, hvor det ikke alltid er like skinnende rent! Det synes at vi er fire stykker som bor der! Men så lenge det blir ryddet og vasket jevnlig, så gjør det ingenting!

I vårt hjem har vi det godt. Vi trives, og har funnet roen. Her skal vi bo i mange år! Sammen skal vi ta imot det som kommer av utfordringer! Som en familie! Det er jeg så glad og takknemlig for! Det gjør at jeg gleder meg stort til årene som kommer!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg