Når ble jeg så kreativ?

Jeg har ofte lurt på hvor mine kreative sider har vært gjemt bort det meste av livet mitt. Jeg var absolutt ikke så veldig flink med håndarbeid på skolen. De oppgavene som resten av gjengen var ferdige med på kort tid, kunne jeg bruke ett halvt år på. På sløyd kom jeg aldri lenger enn ett obligatorisk prosjekt og muligens en flettekurv. Jeg var ikke noe særlig kreativ på skriving heller. Jeg slet fryktelig med å skrive stil hvor vi skulle bruke fantasien! Men ett godt, gammeldags brev, det likte jeg å skrive!

Jeg ble veldig overrasket da jeg de siste årene har oppdaget mine kreative evner. At jeg faktisk klarer det veldig fint! At jeg kan klare å strikke mønster, at jeg kan lage egne kort. Ikke minst at jeg kan blogge! Det føles som jeg har sluppet meg selv fri! Jeg har fjernet masse sperrer på meg selv, og tørr virkelig å være meg selv! Jeg oppdager stadig nye sider ved meg selv! Det kjennes veldig godt! Det er spennende for meg også å bli kjent med disse sidene av meg selv!

Samtidig kjenner jeg på en tristhet. Jeg er trist fordi jeg har holdt dette stengt borte i altfor lang tid av livet mitt. Jeg nærmer meg 40 år, og først nå får personligheten min slippe ordentlig til! Det nytter ikke å dvele for mye ved akkurat det, men jeg må ærlig si at det gjør vondt å tenke på! Jeg burde også fått lov til å slippe frem! Nå er jeg endelig der! Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen! Jeg satser på mange gode år, hvor personligheten min skal få fritt spillerom! Mine nærmeste skal få se at jeg har det godt med meg selv og omgivelsene! Det føles godt i hjertet mitt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg