Uken som kommer

Uken som kommer nå blir fryktelig hektisk. Den blir utfordrende på mange vis. Hver eneste dag skal jeg ha viktige avtaler. Alle disse avtalene krever masse energi, og de krever at jeg holder mine følelser i sjakk. Jeg må holde hodet kaldt, og være svært fokusert på de oppgavene som venter meg hver dag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke gleder meg så veldig, men vet også at det kommer til å gå bra til slutt!

Så nå legges planen slik opp at jeg rekker å få inn rikelig med trening underveis, slik at jeg får brukt kroppen fysisk! Det er ett viktig virkemiddel for å holde stresset nede, og holde riktig fokus underveis! Jeg kommer til å blogge som jeg pleier, for det er en viktig hjelp for meg i hverdagen min! Det kommer til å bli travelt, men likevel skal jeg klare å komme igjennom alt som venter meg!

Nøkkelen til å lykkes med slike travle perioder, er planlegging. Være strukturert, og ha alt på stell. En god ukeplan hvor alle brikker i puslespillet blir lagt! Så nå skal middager planlegges, handleliste skrives, oppgaveliste skrives! Jeg skal i hvert fall unngå å måtte løpe i butikken hver dag. Jeg går på med friskt mot, og har brukt helgen godt! Masse energi er samlet opp, og jeg er så klar som jeg kan bli! Håper dere sender meg gode tanker, og krysser fingrene for meg! Jeg er klar for å gjøre det som behøves!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg