Noen ganger må man tenke nytt

Noen ganger er man tom for ideer. Man klarer ikke å finne på noe lurt. Man går i det vante og trygge, og tørr ikke tenke utenfor boksen. Men noen ganger må man bare tenke nytt. Våge seg ut på nye områder, og forsøke å finne nye løsninger som er til beste for våre kjære! Det kan være utfordrende.

Der er ingen oppskrift på livet. Man må prøve og feile! Noen ganger går alt på skinner, og man lykkes med det meste! Andre ganger går det rett i dass! Noe kan i teorien virke særdeles smart, men i praksis fungerer det slettes ikke! Heldigvis blir man mange ganger positivt overrasket, og opplever at nye ting virkelig hjelper!

For meg har det vært viktig å bryte gamle mønstre, og starte på nytt! Finne nye hobbyer, og interesser! Finne ut hva som ligger inni meg av kvaliteter og egenskaper! Jeg har blitt veldig overrasket over meg selv gjentatte ganger siden jeg flyttet hit. Jeg forsøker stadig nye ting, og utvikler meg videre!

Endelig tørr jeg virkelig å kaste meg uti det! Jeg er ikke så redd for å feile lenger! Jeg har tatt frem mine kreative sider, og trives godt med det! Jeg gleder meg til fortsettelsen, og til å se hva fremtiden vil bringe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg