Støttekontakter behøves!

Der er en stor mangel på støttekontakter i kommunene rundt omkring! Det burde man kunne gjøre noe med! Særlig i dagens samfunn hvor mange har mistet jobbene sine, og mangler både inntekt og noe fornuftig å gjøre! Å hjelpe ett barn eller en ungdom noen timer i uken, kan være veldig bra for begge parter! Man kan gi ett barn den tryggheten som behøves for at dette barnet skal klare å komme seg på aktiviteter!

Å være støttekontakt er ikke den best betalte jobben. Man får selvfølgelig lønn, men man blir ikke rik på penger. Men man kan derimot gjøre en forskjell! Man kan få verdifull praksis med håndtering av barn med spesielle behov eller utfordringer! For studenter til barne og ungdomsarbeider burde det være en gunstig erfaring å ta med seg! 

Vi har i vår familie hatt stor nytte av støttekontakt. Det gir oss en trygghet på at de små får være aktiv, og samtidig blir det litt avlastning til oss voksne. Kommunen har dessverre ikke mange støttekontakter. Vi blir oppfordret til å lete selv. Derfor velger jeg å skrive litt om dette! Dersom du har noen timer til overs, og er en trygg og rolig person som kan gi ett barn litt omsorg, så ta kontakt med kommunen!

Der er altfor mange barn og ungdom som sliter av ulike årsaker! Sammen kan vi alle bidra litt til at de får det bedre! Jeg håper at dere kanskje setter i gang å tenke litt over det! Kanskje har du en ungdom i huset som kunne hatt en slik jobb? Kanskje du kan tenke deg det selv? I så fall vil du garantert hjelpe noen som sårt trenger en hjelpende hånd!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg