Ting må synke inn….

Det hender ting i livet av og til som ikke er så veldig kjekke. Man må plutselig tenke ganske annerledes om hvilken fremtid man har, og hvilke valg man skal ta. Livet kan være både like langt og like verdifullt, men det blir kanskje ikke helt slik man ønsket det skulle bli. Det kan være vanskelig å akseptere. Men det som er positivt, er at når en dør lukkes åpnes som regel en ny. Mest sannsynlig vil der dukke opp andre løsninger, og kanskje enda bedre alternative veier å gå gjennom livet på. Men jeg sliter med å akseptere alt som skjer. For jeg er sta, og liker ikke å måtte endre på mine planer.

Men jeg er likevel heldig i forhold til mange andre. Jeg har forhåpentligvis et langt liv foran meg. Jeg får finne andre alternativer, og virkelig kose meg med livet! Jeg kommer nok til å bruke litt tid på å lande etter gårsdagen, men det skal gå bra. Jeg finner nok roen etter hvert. Sammen med mine kjære finner jeg nok en god løsning som er til det beste for meg og omgivelsene! Heldigvis har jeg bloggen, og den kommer til å være med på reisen min videre i livet!

Når man må tenke annerledes, er det viktig å fokusere på det positive som endringen fører med seg. Forsøke å se nye muligheter, og nye utfordringer som kan gi meg vekst! Hva må til for at jeg har dert bra? Hva kan jeg selv gjøre for at livet mitt inneholder mest positive innslag? Hvordan vil jeg angripe denne utfordringen jeg har fått? Jeg skal i hvert fall ikke bare sette meg ned og sture! Jeg er i gang, og skal fokusere på det gode i livet mitt! Jeg skal finne nye muligheter til å oppnå mine drømmer! For jeg er fast bestemt på å gjøre livet mitt så godt som mulig! Det fortjener jeg! Det fortjener mine barn og min kjære! Det kommer til å gå fint med oss alle sammen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg