Når helsen ikke vil det jeg vil….

Jeg har hatt noen tunge dager denne uken. Jeg sliter med helsen min, og kroppen vil ikke lystre slik jeg vil! Det er deprimerende i perioder, og tårene kommer fort visse dager! Men jeg må forsøke å gjøre det beste utav situasjonen! Det er jeg bare nødt til å klare!

Jeg har hatt astma i mange år, fikk urinsyregikt for få år siden, har post traumatisk stress lidelse og nå fikk jeg fibromyalgi og leddslitasje i begge hender og fingrene! Jeg er ikke så høy i hatten for å si det sånn ! Det er litt vel mye, og smertene er store! Men som jeg sier, dette kan man leve et langt liv med, så da må man fokusere på det positive!

Det blir en annerledes sommer enn først planlagt! Jobb må vike for helsen er viktigst! Jeg må gi meg selv tid til å fordøye alt som skjer, men skal fokusere på å holde meg i så god form som overhodet mulig fremover! Gode treningsrutiner og holde seg aktiv blir utrolig viktig fremover! 

Nå må kroppen få tid til å lande litt, og så får vi se hva fremtiden kan bringe! Kanskje trenger jeg denne pausen til å få gjort mine drømmer til virkelighet! Det har blitt litt mye for meg dette her. Jeg innrømmer glatt at det er tøffe tak for meg personlig! Å leve med smerter hver dag er tøft! 

Men jeg gir meg ikke! Jeg må tenke litt annerledes om fremtiden, men jeg skal gi meg selv og mine nærmeste et så godt liv som mulig!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg