Jeg forsøker å forstå

Jeg har ganske mye å tenke på. Fortid, fremtiden ,barna, min kjære, økonomi, helsesituasjon , nye prosjekter. Jeg forsøker å forstå livet mitt. Hva som egentlig har skjedd, hvilke gode valg jeg har tatt, hvilke dårlige valg jeg har tatt. Alt henger jo sammen på et merkelig vis. En lang kjede av hendelser skaper selve livet vårt. Hver dag vi får, henger seg på denne kjeden. Ledd på ledd blir den sterkere og enda lengre. Hvilke farger har ditt kjede? Er det lyse farger, eller flest mørke farger?

Jeg har de siste ukene funnet ut masse om mitt liv. Jeg ser hvordan ting henger sammen. Jeg ser hvorfor ting ble slik de ble. Jeg kan ikke forandre min fortid. Men ved å forstå sannheten, kan jeg legge bedre føringer for fremtiden! Jeg styrer ikke alt som skjer med oss, men jeg kan påvirke resultatet! Ved å forstå meg selv, kan jeg lettere ta de riktige valgene fremover. Jeg vet at fremtiden vil inneholde både gode og vonde perioder. Men jeg skal kjempe meg gjennom de vonde periodene, og virkelig forsøke å nyte de gode dagene!

Min helse krever at jeg skal være fysisk aktiv. Jeg vil ikke stivne hen i godstolen . Jeg vil være en så aktiv mamma som mulig, og en sprek ektefelle . Det fortjener mine barn og min kjære. Men aller mest fortjener jeg det selv. For det er på tide å leve. Leve uten grenser og press. Leve som seg selv uten filter . Føle seg som en blomst, og ikke som ugress. Gi meg selv lov til å blomstre på min egen måte! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg