Forlovet i 1 år❤️❤️❤️

Tenk i dag er det akkurat 1 år siden jeg ble fridd til på toppen av Gaustadtoppen ! En helt ubeskrivelig lykkefølelse som nesten ikke kan beskrives! Å stå på toppen etter 4,5 timers blodslit var helt magisk! Nydelig utsikt over store deler sv Norge laget en perfekt ramme til å bli fridd til! 

Vi var så utrolig slitne begge to! Alle delene av kroppen var utslitt! Etter timer med vandring oppover i steinene , med kramper og smerter overalt, så var det så deilig å komme til toppen ! At min kjære i tillegg fridde, toppet en aldeles fantastisk dag og opplevelse! Det er et flott minne å ta med seg!

1 år er gått, kjærligheten er enda sterkere mellom oss to❤️❤️Om 12 dager blir vi gift! Jeg er evig takknemlig for at jeg får oppleve den store kjærligheten ! Jeg gleder meg utrolig mye til vår store dag, og til fremtiden sammen med min kjære og prinsene våre! 

Vi møter motbakkene sammen! Vi løser utfordringer sammen! Vi planlegger fremtiden sammen! Vi møter hverdagen sammen! Det er veldig verdifullt for meg! Takket være min kjære, har jeg og prinsene fått en trygg og god base i Mandal! Jeg gleder meg til fremtiden! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg